Ziņas

Alberta koledžas datorspēļu demonstrācija un seminārs par datorspēļu izstrādes biznesu

Alberta koledžas datorspēļu demonstrācija un seminārs par datorspēļu izstrādes biznesu

Linda Strazdiņa, 09.06.2014

Pirmdien, 16. jūnijā pl. 15:00 Alberta koledžā notiks studiju programmas “Datorspēļu izstrāde un attīstība” studentu izstrādāto datorspēļu demonstrācija un   seminārs par datorspēļu izstrāde biznesu. Alberta koledža ir vienīgā augstākās izglītības iestāde Latvijā, kas piedāvā iegūt izglītību datorspēļu izstrādē. Programmas pirmie topošie absolventi savas izstrādātās datorspēles aizstāvēs starptautiskai komisijai 16. Jūnijā pl. 13:00, bet vēlāk būs iespēja ikvienam interesentam izstrādātās spēles izmēģināt.    

Būs iespēja notestēt divas spēles: “Puzzle Worlds” un “Eternal”. Bez spēļu izmēģināšanas būs iespēja piedalīties seminārā par datorspēļu izstrādes biznesu.

Pasākuma programma

15:00 Upsalas Universitātes lektora Adam Mayes lekcija “Rapid Design and development for Startups”, kurā būs iespējams uzzināt par datorspēļu izstrādes startup biznesa modeļiem un tirgus atrašanu.

Adam Mayes ir vairāk kā 20 gadu pieredze datorspēļu izstrādes industrijā. Bijis vairāku datorspēļu izstrādes autors, uzņēmumu vadītājs un šobrīd docē studiju kursu “Game Design” Upsalas Universitātes departamentā Gotlandē.

16:00 Viļņas Universitātes lektora un “Lithuanian Game Developers Association”      priekšsēdētāja Žilvinas Ledas lekcija “Building Games in Small Teams and Encouraging the Game Development Culture”. Žilvinas Ledas ir Viļņas Universitātes     lektors un doktorants  un spēļu izstrādes uzņēmuma  “Tag of Joy” līdzīpašnieks. 2013.gadā kopā ar kolēģiem ir dibinājis Lietuvas spēļu attīstītāju asociāciju.

17:00 Alberta koledžas studiju programmas “Datorspēļu izstrāde un attīstība” studentu datorspēļu demonstrācija.

Pieteikšanās pasākumam līdz 15. jūnija 12:00 šeit.  

Pasākums notiks: 

Pirmdien,  16. Jūnijā pl.15:00, Alberta koledžā Skolas ielā 22, 23. auditorijā.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli