Latvijā

Browser spēļu izstrādātāju konference

Browser spēļu izstrādātāju konference

Elviss Strazdiņš, 08.04.2010

29. aprīlī Draugiem.lv rīko browser spēļu izstrādātāju konferenci, un uz to ir aicināti pieteikties visi, kurus interesē spēļu izstrāde interneta pārlūkiem.

Konferences mērķis ir:

  1. pastāstīt vairāk par sociālo tīklu spēļu biznesu pasaulē (kurš strauji kļūst arvien grandiozāks un grandiozāks),
  2. pastāstīt par to, kā Draugiem API (aplikāciju programmēšanas interfeiss) piedāvā iespēju jebkuram, kuram ir spēļu idejas, spējas un resursi, izstrādāt savu spēli un ar to pelnīt tepat Latvijā. (šobrīd cilvēki reāli nopelna, izstrādājot minimālistiskas, bet gana pievilcīgas spēles, kas ir balstītas uz mikromaksājumiem)
  3. ļaut jau pieredzējušiem spēļu izstrādātājiem padalīties pieredzē un pastāstīt par problēmām, šajā jomā
  4. padiskutēt par sociālo tīklu aplikāciju un spēļu izstrādi kā tādu.

Pasākumam ir paredzēta oficiālā daļa, kurā cilvēki uzstāsies ar ne pārāk gariem priekšlasījumiem par augstāk minētajām tēmām, un tai sekos neoficiālā daļa ar uzkodām un draudzīgu papļāpāšanu savā starpā, un iespēju iegūt jaunus kontaktus un paziņas, kurus vieno interese par interneta spēļu izstrādi.

Ja tas viss interesē, tad rakstiet pasākuma organizatoram Andrejam Kļaviņam uz andrejs.klavins@gmail.com, stādieties priekšā, nosauciet savu nodarbi un pamatojumu interesei par šo konferenci (tā kā vietu skaits var būt ierobežots, Draugiem.lv vēlas, lai uz to ierastos pēc iespējas vairāk cilvēku, kurus tiešām interesē šis lauciņš un kuriem varētu būt vēlme izstrādāt spēles).

Vēl visi ir aicināti padod informāciju par šo pasākumu tālāk sev pazīstamajiem potenciālajiem spēļu izstrādes entuazistiem un interesentiem.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli