Ziņas

Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu

Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu

Olafs Ošs, 06.11.2021

Latvijā tapusi datorspēle "GRUNND", "Latvijas Dizaina balvas 2021" ieguvēja "Digitālā dizaina" kategorijā, ir uzsākusi "Kickstarter" kampaņu. Tās mērķis ir iegūt 9500 dolāru finansējumu, lai varētu turpināt darbu pie spēles pabeigšanas.

Spēles pamatā ir bagāta un dziļa pasaule, kuras veidošanā iedvesma smelta gan Franca Kafkas un Deivida Linča darbos, kā arī Southern Gothic un Blackmetal stilu mūzikā un naratīvā. Liels uzsvars tiek likts uz varoņa izaugsmi spēles gaitā, kā arī jēgpilniem spēles blakus-varoņiem, kurus spēlētājs satiek. Tas ir tumšas mistērijas un zinātniskās fantastikas kokteilis, kurš neatstās spēlētāju vienaldzīgu.

Spēles demo jau ir pieejams Steam un itch.io platformās. Stāsta autors un galvenais izstrādātājs ir Olafs Ošs, kurš piesaistījis projektam māksliniekus no visas pasaules - Serbijas, Somijas, Anglijas, ASV, Brazīlijas u.c. Paralēli izstrādei tiek veidots arī "GRUNND" podkāsts, kurā nu jau ir paviesojušies seši lieliski neatkarīgie (indie) izstrādes pasaules darboņi un savu kārtu gaida vēl citi. Tagad esošā kampaņa ir ļoti svarīga sekmīgam tālākam darbam un Olafs ir metis kautrību pie malas un aicina ikvienu, kurš var kā palīdzēt projekta īstenošanā, to arī darīt - kaut ar labu vārdu vai informācijas dalīšanos ar citiem.

 

Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu image 1 Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu image 2 Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu image 3 Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu image 4 Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu image 5 Spēle GRUNND startē ar Kickstarter kampaņu image 6

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli