Latvijā

Atskats uz GameDev Meetup 2

Elviss Strazdiņš, 14.09.2012

Septembra otrajā trešdienā notika kārtejais GameDev Meetup pasākums, šoreiz ar kārtas skaitli 2. Pasākums notika TechHub Rīga telpās, un uz to bija ieradušies nedaudz vairāk par 30 spēļu izstrādātājiem un entuziastiem.

Pasākumu uzsāka Alberta koledžas studiju programmas vadītājs Kaspars Šteinbergs ar prezentāciju par koledžas jauno studiju programmu "Spēļu izstrāde un attīstība", kura šobrīd Latvijā ir arī pirmā, kas piedāvā ko apgūt saistībā ar spēļu izstrādi.

Nākošais uzstājās Andrejs Peļipenko, kurš īsumā pastāstīja par izveidotajiem Unity3D kursiem.

Pēc Andreja ar prezentāciju par izglītības spēlēm uzstājās O-Smart Games pārstāvis Alberts Viegliņš, parādot arī vairākus piemērus, kā jau zināmas un populāras spēles tiek pielāgotas kā izglītojošas spēles bērnu attīstībai.

Pēdējo prezentāciju sniedza Elviss Strazdiņš, kurā īsumā tika pastāstīts par 3 veidiem kā izplatīt iOS spēles ārpus AppStore.

Pasākums turpinājās ar 3 minūšu pitch konkursu, kurā Guntis Pontags prezentēja spēli SwipeBo. Tā kā Guntis bija vienīgais drosmīgais dalībnieks, tad viņš arī savā īpašumā ieguva vīna pudeli.

Pasākuma oficiālo daļu noslēdza Elviss ar nelielu ieskatu spēļu izstrādes jaunumos Latvijā. Turpinājumā norisinājās sarunas neformālā gaisotnē starp visiem sanākušajiem interesentiem, apmainoties kontaktiem un daloties pieredzē.

Pasākums notika pateicoties: Elvisam Strazdiņam, Raimondam Ūdrim, Aleksandram Papiševam, Mārim Bunkovskim un Lindai Gendrikai. Paldies visiem!

Prezentācijas

 

Atskats uz GameDev Meetup 2 image 1 Atskats uz GameDev Meetup 2 image 2 Atskats uz GameDev Meetup 2 image 3 Atskats uz GameDev Meetup 2 image 4 Atskats uz GameDev Meetup 2 image 5 Atskats uz GameDev Meetup 2 image 6

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli