Ziņas

Aicinām spēļu izstrādātājus pieteikties Hypertown

Aicinām spēļu izstrādātājus pieteikties Hypertown

Linda Strazdiņa, 04.05.2018

26.-27. maijā Starptautiskajā izstāžu centrā BT1 notiks urbānās izklaides un tehnoloģiju festivāls Hypertown, kurš sevī ietver kospleja šovu, grafiti, e-sporta sacensības, tehnoloģiju izstādi, spēļizstrādi u.c.

Aicinām spēļu izstrādātājus iesniegt savas spēles spēļu izstādei šajā pasākumā. Uz vietas tiks nodrošināti Android planšetdatori un monitori, uz kuriem parādīt savu spēli (tiem, kam ir PC spēle, datori jānodrošina pašiem). Pašiem izstrādātājiem uz vietas nav jāatrodas obligāti. Ja vēlies savu spēli pieteikt vai uzzināt ko vairāk, raksti uz katja.rastopcina.bis@gmail.com.

Paralēli pasākumam notiks arī 48h spēļu izstrādes pasākums ar vērtīgām balvām (2000 eiro apmērā), kurā arī tiek aicināts piedalīties ikviens spēļizstrādes interesents. Lai piedalītos spēļizstrādes pasākumā, nepieciešams iepriekš pieteikties ar trīs līdz septiņu cilvēku komandu, rakstot uz davis.toliasvili@gmail.com. 48h spēļu konkursantiem ēdieni un dzērieni tiek nodrošināti, ieejas biļete uz pasākumu jānodrošina pašiem. Facebook pasākums ar plašāku informāciju pieejams šeit.

 

Aicinām spēļu izstrādātājus pieteikties Hypertown image 1

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli