Latvijā

GameVision.lv Game of the Year 2010

GameVision.lv Game of the Year 2010

Elviss Strazdiņš, 09.12.2010

Gads nenovēršami tuvojas beigām un videospēļu portāls www.GameVision.lv, turpinot pagājušajā gadā aizsākto tradīciju, sāk apkopot spēļu industrijas veikumu 2010. gadā. Jūsu uzmanībai piedāvājam balsojumu par “Gada spēli 2010” jeb “Game of the Year 2010”.

Gada laikā esam uzkrājuši pieredzi un kompetenci, lai piedāvātu kvalitatīvāku šo notikumu. Nemitīgi attīstoties un augot, mēs vēlamies apkopot visu Latvijas spēlētāju viedokli, un tāpēc izejam ārpus GameVision portāla robežām un aicinām pilnīgi visus piedalīties mūsu rīkotajā balsojumā. Tāpēc uzdrošināmies saukt šo balsojumu nevis par GameVision lasītāju Game of the Year, bet par Latvijas datorspēļu un videospēļu spēlētāju Game of the Year.

Šogad, atšķirībā no pagājušā gada, apkoposim rezultātus divējādi. Latvijas videospēļu un datorspēļu spēlētāju balsojumā, kurā tieši tev ir iespēja piedalīties un noteikt, kura spēle ir bijusi labākā pašu skatījumā. Kā arī piedāvājam savu - GameVision redakcijas, Game of the year 2010. Paši esam izspēlējuši un aptaustījuši visas uzmanības vērtās spēles un ierīces, un gadījumā, ja esi ko palaidis garām šogad, tad GameVision redakcija ieteiks tās spēles, uz kurām vajadzētu vērst savu uzmanību un nekādā gadījumā nepalaist tās garām.

Game of the year 2010 nav tikai balsojums par vienu spēli. GameVision piedāvā balsot vairākās nominācijās un izvēlēties šī gada labākos no labākajiem. Papildus klasiskajām nominācijām “Gada Stratēģijas spēle”, “Gada braukšanas spēle”, GameVision šogad piedāvā izteikt savu viedokli arī personiskākās nominācijās kā “Gada Inovācija industrijā”, “Gada Latvijas izstrādātāju spēle” un “Gada pārsteigums”. Pateicībā par jūsu balsojumiem un viedokļiem vēlamies vēl papildus paziņot, ka piedaloties Game of the Year 2010 balsojumā ir iespēja iegūt vērtīgas balvas.

Paralēli “Gada spēles 2010” balsojumam portālā GameVision.lv tieši tagad norisinās konkurss kura galvenā balva ir jaunais Xbox 360 Slim.

Lai piedalītos “Gada spēles 2010” balsojumā un Xbox 360 Slim konkursā dodies uz www.GameVision.lv

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli