Ziņas

Piesakies Game Camps spēļu izstrādes akseleratoram

Piesakies Game Camps spēļu izstrādes akseleratoram

Linda Strazdiņa, 02.09.2017

No 29. septembra līdz 1. oktobrim Rīgā notiks spēļu izstrādes akseleratora Game Camps viens no posmiem. Game Camps ir spēļu sektora iespēju akselerators Centrālā Baltijas jūras reģionā, un tā mērķis ir radīt kopīgus pārrobežu uzņēmumus, kā arī veicināt un stiprināt Centrālā Baltijas jūras reģiona jaunuzņēmumu un IT uzņēmumu attīstību un globālo konkurētspēju spēļu izstrādes industrijā. Projektā piedalīties var dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Somijas un Zviedrijas. Projekta laikā dalībnieki no minētajām valstīm prezentē savas spēļu idejas, sapulcē komandas un 48 stundas veido spēles prototipu, to prezentējot speciāli izveidotai žūrijai. Pasākuma laikā dalībniekiem būs pieejams arī dažādu nozares mentoru atbalsts, kuri sniegs padomu gan spēles izstrādē, gan tās tālākajā virzīšanā un peļņas gūšanā ar to.

Pirmais Game Camps posms notika no 4. līdz 6. aprīlim Tallinā, kurā arī dalībnieki no Latvijas jau pierādīja savus spēkus spēļu izstrādē, kļūstot par vienu no projektiem, kurš saņēma 10000 eiro atbalstu savas spēles tālākai izstrādei. Arī Rīgas Game Camps posmā būs iespēja piesaistīt savas spēles idejas tālākajai attīstībai papildus līdzekļus līdz pat 10000 eiro. Lai kvalificētos balvai, komandā jābūt pārstāvjiem no vismaz divām valstīm.

Pasākums notiks viesnīcā Radisson Blu Daugava Hotel Kuģu ielā 24, un pasākuma laikā dalībnieki tiks nodrošināti ar ēdināšanu. Pasākums sāksies 29. septembrī pulksten 9.00 un noslēgsies 1. oktobrī pulksten 16.00. Projektu prezentācija notiks 1. oktobrī pulksten 12.00, un uz to tiek aicināts jebkurš interesents.

Plašāka informācija un reģistrēšanās projektā pieejama šeit. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli