Ziņas

Radošā darbnīca "Datorspēle top 123"

Radošā darbnīca "Datorspēle top 123"

Linda Strazdiņa, 29.06.2017

Pirmajā jūlijā sarunu festivāla Lampa ietvaros TechHub un Squalio teltī notiks Radošā darbnīca "Datorspēle top 123", kuras mērķis ir parādīt, ka bez jebkādām priekšzināšanām ikviens pat 90 minūšu laikā var izstrādāt savu datorspēli.

Radošo darbnīcu vadīs Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas biedrs un Alberta koledžas studiju programmas “Datorspēļu izstrāde un attīstība” pasniedzējs Raimonds Ūdris kopā ar I kursa studenti Lauru Cankovu, iesaistot apmeklētājus, parādīs datorspēļu izstrādes pamatus. Tiks radīta vienkārša 2D datorspēle ar kosmosa tematiku.

LAMPA ir vide un impulss nemitīgai sevis pilnveidošanai mūžīgi mainīgajā pasaulē. Festivāla saturs neatstāj vienaldzīgu – tās ir divas dzīvesprieka pilnas dienas, kurās asināt prātu, paplašināt redzesloku un izaicināt savus priekšstatus. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt. Visiem, kas vēlas uzzināt un sarunāties par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem.

Ideju par sarunu festivālu LAMPA izloloja un attīstīja Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank un ilgtspējīgu pārmaiņu aģentūra SPARK no Dānijas, iedvesmojoties no līdzīgiem demokrātijas festivāliem Dānijā, Zviedrijā un Igaunijā. Festivāla mājvieta ir Cēsu pils parks. Festivāla rīkošanā ir iesaistījušās daudzas organizācijas un aktīvisti, atbalstot to gan finansiāli, gan kopā radot festivāla notikumus. Ieeja brīva.

Radošā darbnīca "Datorspēle top 123" image 1

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli