Ziņas

Rīgā atklāj pirmo "Minecraft" skolu

Rīgā atklāj pirmo "Minecraft" skolu

Preses relīze, 20.12.2017

Šodien Rīgā tika atklāta “Minecraft skola”, kuras atklāšanas pasākumā viesojās arī LSIA. 

“Minecraft skolas” apmācību programma paredz iepazīstināt skolotājus ar pieejamajiem resursiem mācību plānošanā, kā arī ar Latvijas izglītības modelim pielāgotu scenāriju piemēriem, kuru īstenošanā var iesaistīt skolēnus.

Neskaitāmās valstīs “Minecraft” spēles izglītojošā versija “Minecraft: Education Edition” ir atvērtās pasaules tipa spēle, kas sniedz skolēniem iespēju apgūt mācību vielu un sadarbības prasmes pazīstamā un interesantā vidē, kurā iebūvēti dažādi rīki, lai padarītu pieredzi izglītojošu.

“Minecraft skolas” atklāšana notika Latvijas Universitātes un “Microsoft Inovāciju centrā”, Kalpaka bulvārī 4, Rīgā un pasākumā piedalījās “Microsoft Latvia” vadītāja Renāte Strazdiņa, “Datorzinību centrs” pārdošanas un mārketinga vadītāja Līga Matveja-Vlasova un Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājs, “Minecraft skolas” pasniedzējs Edgars Bajaruns.

“Microsoft” pārstāvniecība Latvijā ir dibināta 1999.gadā, bet māteskompānija, kas patlaban ir globāls programmu, pakalpojumu un interneta tehnoloģiju koncerns, dibināta ASV 1975.gadā."

Rīgā atklāj pirmo "Minecraft" skolu image 1 Rīgā atklāj pirmo "Minecraft" skolu image 2 Rīgā atklāj pirmo "Minecraft" skolu image 3

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli