Lomu spēles

Rod Of Necropolis

Rod Of Necropolis

Konkursā Indago 2005 ieguva 1. vietu

Izstrādātājs: Elviss Strazdiņš (elvman)

Mājaslapa: http://ebbsoft.netgames.lv

Lejupielādēt: šeit

Viss process notiek Iturpu tuksnesī. Šajā tuksnesī atrodas kapsēta (Argal) un pāris pilsētas (Arbat, Gukhu, Abashe).
Kapsēta (Argal):
Šajā kapsētā tiek apglabāti visi, kas ir mirušie šajā tuksnesī. Taču cilvēkiem ir tāda nelaba problēma, kā gars, kas mēdz staigāt apkārt. Ir cilvēki, kas dzīvē ir bijuši ļauni (līdz ar to arī viņu gars ir ļauns). Lai šādi gari nemētātos apkārt un nedarītu ļaunu kapsētā ir zizlis kas ar savu varu neļauj gariem pamest kapsētu. Katru reizi, kad nomirst valdnieks, viņa galvaskauss tiek uzsprausts uz zižļa (gari klausa savam valdniekam un nepamet kapsētu). Pašlaik kapsētas valdnieks ir Hodshih.
Gari:
Gari var pārvietoties pa praktiski visu plašumu. Ir tikai viena lieta, no kā garī ļoti baidās - ūdens. Tādēļ apglabājot kādu cilvēku, viņu aplaista ar ūdeni, lai pārējie gari neaiztiktu viņa līķi.

Kāds valdnieks vārdā Juf jau sen ir gribējis iegūt varu. Viņs no pilsētas Arbat nozog ļoti spēcīgu burvi, ar kura palīdzību viņs no kapsētas nozog zizli. Tagad visi gari ir brīvi, un sāk staigāt riņķi un ļaunie gari sāk postīt visas pilsētas. Juf"am gari neko nedara, jo viņam pieder zizlis. Viņņ var garus arņ kontrolēt ar nolādēto statuju palīdzību. Viņš lēnām sāk iekarot vienu pilsētu pēc otras. Ir palikusi vēl pēdējā pilsēta, ap kuru sāk rakt ūdens kanālu, lai gari netiek klāt.
Kāds ceļotājs (vārdā Ghanum), garām iedams, iegriežas šajā pilsētā lai paēstu un padzertu. Viņam izstāsta par esošo situāciju. Nu tad viņš par atlīcību par vies"mīlību nolemj palīdzēt.
Jūsu misija:
Atgūt zizli un novietot atpakaļ kapsētā.

Rod Of Necropolis image 1 Rod Of Necropolis image 2 Rod Of Necropolis image 3 Rod Of Necropolis image 4 Rod Of Necropolis image 5 Rod Of Necropolis image 6

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli