Ziņas

A Walk in the Woods

A Walk in the Woods

Brightdawn Entertainment, 19.05.2020

Daudz cilvēku visā pasaulē pašlaik atrodas karantīnā un nevar brīvi atrasties ārpus sava dzīvokļa deļ COVID-19 pandēmijas. Šī iemesla dēl, Brightdawn Entertainment komanda nolēma izlaist vienu no mūsu produktiem uz masu tirgu, lai palīdzētu cilvēkiem, kurus skārusi COVID-19 pandēmija, atrisināt psiholoģiskās problēmas, kas saistītas ar izolāciju, un vienlaikus atbalstīt pasaules sabiedrību mūsu kopīgajā cīņā pret koronavīrusu.

Vakars.
Mežs.
Relaksējoša pastaiga...

Šeit nav briesmoņu, nav mīklu, nav nepieciešamības kādu sakaut vai skriet kaut kam pakaļ. Šī nav tāda tipa spēle. Šis ir virtuālais stūrītis, kur var paslēpties no ikdienas rutīnas un baudīt dabu.

Šis projekts Izmanto visadvancētākās tehnoloģijas, kas ļauj veidot tuvu reālitātei sajūtu. Mēs varam garantēt, ka šis virtuālās. Mēs varam garantēt, ka šis spēles vizuālās kvalitātes līmenis ir viens no labākajiem starp visiem, ko var sastapt citos VR projektos.

Galvenā izstrādātāja komentārs par projektu:
“Ja nebūtu koronavīrusa pandemījas, mēs nekad nebūtu izlēmuši par šī projekta palaišanu uz Steam platformas. Šī nav tāda spēle, ko parasti spēlē uz personālā datora. Spēle sākotnēji tika izstrādāta kā VR arkāde VR istabu studijām un dažādiem pasākumiem. Tomēr daba izraisīja dažas korekcījas mūsu plānos - pandēmijas dēļ ar mums tika atcelts līgums, un, lai nepazaudētu visu, mēs nolēmām projektu mazliet modificēt un publicēt Steam. Turklāt pašreizējā situācijā šis projekts ir jēgpilns. Kad tik daudz cilvēku visā pasaulē atrodas pašizolācijā, iespēja vienkārši pastaigāties pa mežu un laukiem var būt ļoti izklaidējoša un relaksējoša. Tas arī palīdzēs mazināt psiholoģiskās problēmas, kas ir saistītas ar pašizolāciju un pastavīgu atrašanos mājās. Šī nav alternatīva realitātei un nevar pilnīgi to aizstāt, bet mēs centāmies darīt visu iespējamo, lai samazinātu robežu starp pasaulēm. Un tas viss ir pieejams par kafijas krūzes cenu..."

Saite uz spēli Steam platformā:

https://store.steampowered.com/app/557900/A_Walk_in_the_Woods/

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli