Ziņas

“Dark Folklore” - asimetriska kooperācijas spēle

“Dark Folklore” - asimetriska kooperācijas spēle

Bruno Lauris, 12.06.2020

“Dark Folklore” ir asimetriska kooperācijas spēle (co-op game with player asymmetry), kuras izstrādes procesā mēs iespaidojāmies no dažādu pasaules kultūru folklorām un mitoloģiskajiem stāstiem.

Spēle ir asimetriska, jo atšķirībā no citām spēlēm, kur spēlētājiem ir pieejami vieni un tie paši resursi, un darbības, “Dark Folklore” katra spēlētāja tēls ir unikāls, ar savām spējām un spēlē sasniedzamajiem mērķiem.

Spēle ir paredzēta 3 spēlētājiem (nākotnē būs iespējams spēlēt ar 4 spēlētājiem), kur viens spēlētājs uzņemsies briesmoņa jeb antagonista lomu, ar mērķi iekarot spēles laukumā iezīmētos ciematus, kamēr pārējie divi spēlētāji uzņemsies folkloras varoņu lomas un darīs visu, kas ir viņu spēkos, lai apturētu ciematu iekarošanu.

Tomēr par spīti šīm atšķirībām starp spēlētājiem, spēle ir arī kooperatīva, jo spēlētājiem ir iespējas sadarboties vienam ar otru, lai sasniegtu savus mērķus: dalīties ar resursiem, atbalstīt viens otru pretinieku uzveikšanā u. tml.

Spēli pašlaik ir iespējams izmēģināt prototipa versijā - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2119311642 - un piedalīties tās testēšanā, un izstrādē, izmantojot “Tabletop Simulator” programmu, ko var lejupielādēt caur “Steam” veikalu.

Nākotnē ir plānots arī izstrādāt printējamu versiju, ko ikviens varētu izprintēt mājas apstākļos vai arī kādā uzņēmumā, kas piedāvā printēšanas pakalpojumus, un spēlēt fiziskā formā kopā ar saviem draugiem vai ģimenes locekļiem.

Pašlaik spēles izstrādei un jaunumiem varēs sekot līdzi blogā, kas ir bāzēts mājas lapā, kas pašlaik ir pilnveides stadijā - https://darkfolklore.com/ . Nākotnē tiks izstrādāta arī “Facebook” grupa.

Ikviens, kas lasa šo rakstu, ir aicināts izmēģināt spēli un sniegt savas atsauksmes. Mēs labprāt uzklausīsim!

Ja ir kādi jautājumi par un ap spēli, tad droši varat sazināties ar spēles izstrādātāju, izmantojot zemāk atrodamo kontakta informāciju.
Spēles izstrādātājs: Bruno Lauris
E-pasti: bruno@darkfolklore.com vai info.bruno.lauris@gmail.com
“Facebook” konts: https://www.facebook.com/lauris.bruno

 

“Dark Folklore” - asimetriska kooperācijas spēle image 1

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli