Latvijā

GameDev Meetup

Elviss Strazdiņš, 06.07.2012

Trešdien, 11. jūlijā TechHub telpās (Citadeles iela 12) ar Latvijas IT klastera atbalstu notiks pirmais Latvijas GameDev meetup pasākums.
Pasākums sāksies pulksten 19:00.

Atklājot pasākumu, ievadā spēļu dizainers Andrejs Kļaviņš no NextLevel sniegs prezentāciju: “Art of Thinking Small”, stāstot par to kādēļ labāk koncentrēties uz mazākiem spēļu projektiem, tā vietā, lai mēģinātu izveidot nākošo GTA mēroga projektu Rīgā. Kā arī izklāstīs piemēru par mini spēlīti “Gentelman vs Gargoyles”.

Tālāk prezentāciju stafeti pārņems spēļu izstrādātājs Edvins Edema (Edvin Adema) no Igaunijas, stāstot par savu pieredzi spēļu izstrādes jomā - “Indie game development and industry - related activities”.

Pēc Andreja uzstāsies spēļu izstrādātājs, viens no Mailboxing veidotājiem, Ēvalds Urtāns ar lekciju par mākslīgā intelekta pielietojumiem datorspēlēs.

Prezentāciju daļu noslēgs Odnoklasniki.ru spēļu departamenta vadītājs Edgars Strods. Edgars uzstāsies ar prezentāciju par sociālo spēļu tirgu un to, kas gaidāms šajā jomā tuvāko gadu laikā.

Pēc minēto un citu prezentāciju ievadposma noslēgšanās, tiks dots vārds ikvienam brīvprātīgi piedalīties savu spēļu mini prezentācijās (pitching). Katram dalībniekam tiks dots laiks - 3 minūtes, kuru laikā īsumā jāpastāsta par sevi un savu spēles projektu. Spēle var būt gan jau pabeigta, gan tikai idejas statusā. Galvenais pastāstīt tās galveno domu un, ja ir, parādīt pārējiem arī kādu ekrānšāviņu no spēles. Labākais idejas autors, kuru noteiks kopīgs balsojums, saņems arī kādu pārsteiguma balvu.

Pēc visu prezentāciju noklausīšanās visiem būs iespēja vēl uzkavēties un pārrunāt dzirdēto, apmainītes kontaktiem un sniegt dažādus padomus.

Pasākuma Facebook vietne: http://www.facebook.com/events/339827869428761/

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli