Ziņas

"Gorytale" – ellīga šaušanas spēle ar piemīlīgiem personāžiem

"Gorytale" – ellīga šaušanas spēle ar piemīlīgiem personāžiem

Ģirts Ķesteris, 18.07.2019

Lejupielādēt (Steam): šeit

Gorytale ir pirmās personas skata rīcības spēle (FPS), kurā varēsim izdzīvot stāstu par cilvēku, kurš savā dzīvē ir bijis skabarga pakaļā visiem un visam, taču tagad, kad karote ir beidzot nolikta, negaidīti ir nonācis savā personīgajā ellē, kur nav ciešanu, sāpju un vaimanu, bet tikai mīlestība, labestība un draudzība. Mūsu uzdevums būs vienkāršs – pārvērst savu savu negaidīto pekli par ciešanām un murgu tur mītošajiem, un nekļūt par “vienu no viņiem”.

Veidojot Gorytale, tās autoru galvenais mērķis bija izveidot kontrastējošu pasauli – mīlestība, saticība, smaidi un prieks... asinis, ļaunums, cietsirdība un naids. Varavīksnes un zarnas. Kā spēles galvenie iedvesmas avoti ir vairums klasisko šaujamspēļu – Quake, Doom, Serious Sam un Duke Nukem, ko varēs arī redzēt un dzirdēt to spēlējot.

“NYAARGH!” ir starptautiska spēļizstrādes studija, kur savus spēkus ir apvienojuši entuziasti no Latvijas un Igaunijas, kas kopīgiem spēkiem ir uzvarējušii divus Ludum Dare (40 un 41, Tartu) pasākumus pēc kārtas, piesakot sevi kā nopietnu un spējīgu komandu ilgtermiņā.

Gorytale būs pieejama 2019. gada 19. jūlijā 19:00, Steam platformā.

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli