Ziņas

Latvijas Spēļu izstrādātāju stends izstādē UniCon

Latvijas Spēļu izstrādātāju stends izstādē UniCon

Elviss Strazdiņš, 05.06.2016

Šā gada 6. un 7. augustā notiks nu jau gadskārtējais komiksu, anime, grāmatu, filmu, kospleja (cosplay), rokdarbu un spēļu fanu pasākums UniCon 2016.  Tā pat kā 2015. gadā, arī šogad izstādes ietvaros spēļu izstrādātajiem būs iespēja prezentēt savu veikumu un izstādīt savu spēli "IT And Gamedev Fair" zonā.

Kā vēsta UniCon, tad "IT And Gamedev Fair" ir unikāls notikums Baltijā, kur viens pasākums pulcē kopā ne tikai lielu skaitu fanu, bet arī vietējās spēļu industrijas attīstītājus, ražotājus un pārstāvjus. Tas ir ideāli piemērots gan B2B un B2C ("uzņēmums-uzņēmumam"un "uzņēmums-pircējam") sadarbības tīklu attīstīšanai, gan produktu prezentācijām, stiprinot attiecības ar klientiem, parādot savu darbu, kā arī tā ir iespēja atrast jaunus komandas biedrus starp talantīgiem un aizrautīgiem faniem.

Izstāžu vietu cenas ir sākot no 100€ par divu dienu pasākumu, taču Latvijas Spēļu izstrādātāju asociāciju 10 labāko spēļu veidotājiem nodrošina iespēju iegūt vietu izstāde bez maksas. Lai piedalītos spēļu atlasē, līdz šī gada 6. jūlijam sūtiet spēles aprakstu uz info@gamedev.lv! Papildus informācija atrodama šeit.

Latvijas Spēļu izstrādātāju stends izstādē UniCon image 1

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli