Ziņas

Latvijas spēļu izstrādes novembra apskats

Latvijas spēļu izstrādes novembra apskats

Linda Strazdiņa, 09.12.2021

Sekmīgi noslēdzās spēles GRUNND Kickstarter kampaņa, kurā ar 279 atbalstītājiem tika iegūti nedaudz vairāk kā 10 tūkstoši eiro spēles tālākai izstrādei. Spēles autors Olafs Ošs norāda, ka šī kampaņa ir ļoti svarīga sekmīgam tālākajam darbam pie spēles. Pašlaik tās demo versija ir pieejama Steam un itch.io platformās.

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs piedāvāja izzināt cilvēka imunitāti galda spēlē IMUNO. Spēle vienkāršā veidā piedāvā noskaidrot imunitātes darbības principus,  mūsu izvēļu nozīmīgumu tās veidošanā un stiprināšanā, kā arī iepazīt atklājumus imunitātes izpētes vēsturē. Spēle bez maksas ir lejupielādējama muzeja mājaslapā.

Atvērta pieteikšanās ikgadējam spēļu veidošanas pasākumam Global Game Jam 2022. Arī šogad tas Latvijā tiks organizēts un līdzīgi kā aizvadītajā gadā, ievērojot epidemioloģiskos drošības pasākumus, tas, visticamāk, notiks tiešsaistē. Reģistrēties pasākumam vari Latvian GGJ 2022 lapā. Global Gam Jam līdz šim ir bijis pasaulē lielākais 48 stundu spēļu izstrādes pasākums klātienē. Pandēmijas ietekmē, tas aizvadītajā gadā pirmo reizi kopš 2010. gada tika rīkots tiešsaistē. Pasākumam aicināts reģistrēties ikviens interesents, kurš vēlas izveidot spēli.

GGJ

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli