Ziņas

"Plaguepunk Justice" - taktiska spēle par sērgas pasauli komiksu estētikā

"Plaguepunk Justice" - taktiska spēle par sērgas pasauli komiksu estētikā

Māris Ozols, 13.04.2019

11. aprīlī klajā iznāca datorspēle "Plaguepunk Justice" - gājienu stratēģija, kurā uz pretiniekiem var iedarboties tikai ar neletāliem līdzekļiem. Spēle ir radīta Latvijā, un pašlaik ir baudāma četrās valodās - angliski, latviski, krieviski un vāciski.

"Plaguepunk Justice" sakausē vienā veselumā zombijus, sērgu ārstu maskas, komiksu estētiku un nejaušības radītas pasaules. Spēles pasaule ir drāma, tajā pār cilvēku sabiedrību jau vairākus gadsimtus valda nepārejoša nāvējoša sērga. Sērgas skartie kļūst par asinskāriem zombijiem. Kā sērga ir izcēlusies, kā to uzvarēt - neviens nezina.

Galvenie "Plaguepunk Justice" varoņi ir dziednieki. Viņu uzdevums nav nogalināt - dziednieku ierocis ir medicīna. Tāpēc spēlē svarīgu vietu aizņem slēpšanās, zagšanās un izvairīšanās no sadursmes.

Spēles sižets atklāj sērgas izraisītu krīzi vienā vārdā nenosauktā pilsētā. Cīnoties pret sērgas zombijiem, atklājas pilsētā valdošā noziedzība, neprāts un necilvēciska sazvērestība. Spēlei ir spilgta vizuālā estētika - sižets tiek stāstīts komiksu paneļos, un visa spēle ir stilizēta kā komiksa lapa.

Spēle ir pieejama Steam veikalā: Plaguepunk Justice

Spēles autora Twitter konts: @Kverkagambo

"Plaguepunk Justice" - taktiska spēle par sērgas pasauli komiksu estētikā image 1 "Plaguepunk Justice" - taktiska spēle par sērgas pasauli komiksu estētikā image 2 "Plaguepunk Justice" - taktiska spēle par sērgas pasauli komiksu estētikā image 3

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli