Latvijā

Spēles videoapskata veidotāju konkurss

Spēles videoapskata veidotāju konkurss

Elviss Strazdiņš, 02.05.2011

Ja esi viens no tiem, kas pēdējiem spēkiem vēl spēj nosēdēt telpās, GameVision.lv piedāvā lielisku iespēju piedalīties konkursā - “Mans spēles videoapskats”, un pacīnīties par konkursa balvām. Konkursa uzdevums pavisam vienkāršs - izveido video apskatu jebkurai spēlei, kas patīk vai liekas aplūkošanas vērta. Parādi to mums un saņemsi kādu no konkursa balvām.

Pirmajā brīdī var šķist, ka veidot savu video apskatu ir sarežģīti, bet, ja spēj noteikt savas peles, klaviatūras un monitora atrašanās vietu, tad uztaisīt video apskatu spēlei arī nebūs problēmu, jo Tutgear Media piedāvā dažādas elementāras video pamācības topošajiem video guru, lai palīdzētu iegūt kādu no konkursa balvām. Tāpat arī konkursa laikā tiks sniegts tehniskais atbalsts - Tutgear atbildēs uz jautājumiem par programmatūru un citām tehniskām neskaidrībām, tā kā vieniem burties caur tehnoloģiju džungļiem nenāksies.

Balvas visiem! Ar tādu saukli konkursā iesaistās interneta veikals MAQ datortehnika. Konkursa finansiālais atbalstītājs patiešām ir parūpējies, lai katrs dalībnieks tiktu pie balvas. Iegūstamie labumi ir apskatāmi zemāk.

1. vieta - Dāvanu karte 50Ls vērtībā no MAQ Datortehnikas
2. vieta - Dāvanu karte 30Ls vērtībā no MAQ Datortehnikas
3. vieta - Dāvanu karte 20Ls vērtībā no MAQ Datortehnikas

Veicināšanas balvas! (Pēc izvēles)
1) Datorpele Canyon CNR-MSO01
2) USB flash 4GB
3) Dāvanu karte 5Ls vērtībā no MAQ Datortehnikas

Lai uzzinātu vairāk par konkursu vai piedalītos konkursā - dodieties uz GameVision.lv!

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli