Ziņas

Stories from the Outbreak

Stories from the Outbreak

Coldwild Games, 17.04.2023

Rīga, Latvija - 2023. gada 27. marts - digitālā video spēļu izplatīšanas platformā “Steam” agrīnas piekļuves versijā tika publicēta uz gājieniem balstīta zombiju daudzlīmeņu spēle “Stories from the Outbreak” (tulk. no angļu val. - Stāsti no Uzliesmojuma). Spēles publicētājs ir Latvijas uzņēmums “Coldwild Games”, kas jau ilggadēji specializējas indie spēļu izstrādē un jau pasniedza pasaulei tādas spēles kā "Merchant of the Skies", "Luna's Fishing Garden" un "Lazy Galaxy".


Ir 2020. gads. Jau dažas nedēļas pasauli ir pārņēmusi jauna slimība. Zombiji ceļas no mirušajiem un uzbrūk cilvēkiem. Tu pamosties savā dzīvoklī Rīgas pilsētā un ieslēdz radio. Kārtība ir pilnībā sabrukusi, un uz ielām nav droši. Policija un armija tevi nepasargās. No rietumu krasta uz Islandi dodas pēdējais prāmis. Tagad tu vari paļauties tikai uz sevi. Meklē pirmās nepieciešamības preces, cīnies ar zombijiem un izlem savas komandas likteni. Ko esi gatavs upurēt, lai izdzīvotu zombiju sērgas laikā?
Early Access versijā ir iekļauts īsāks scenārijs, kas spēlētājiem ļauj iejusties zombiju apokalipses sākumposmā. Spēle piedāvā 11 unikālus tēlus, vairāk nekā 15 ienaidniekus un trīs plašas kartes. Spēli izaicinošāku padara permadeath klātbūtne, kas nozīmē to, ka ne katra partija sasniegs ceļojuma beigas, taču tā tas ir iecerēts.

Plānotās funkcijas:

  • Izveido komandu ar izdzīvojušajiem, cerot izglābties no nolemtās pilsētas. Izlem savas komandas dalībnieku likteņus ceļojuma laikā.
  • Varoņi sarunājas savā starpā, parādot uzskatu polarizāciju sabiedrībā. Ne katra komanda sasniegs prāmi, taču viņu stāsti ir svarīgi. Vai atšķirīgie viedokļi neļaus viņiem sasniegt mērķi?
  • Izbēdz no mirstošās pasaules: šķērso teritorijas kartes, meklējot patvērumu un pirmās nepieciešamības preces.
  • Nepieciešamības gadījumā cīnies ar zombijiem: spēlē ir vairāk nekā 15 unikālu ienaidnieku veidu.

Spēle ir pieejama Windows, macOS un Linux operētājsistēmās. Viena no svarīgākajām spēles sastāvdaļām un spēles veidošanas prioritātēm ir stāsta ģenerēšana: ne katrs cilvēks izdzīvos zombiju apokalipsi, bet jums būs iespēja izdzīvot viņu dzīves pēdējās dienas. Spēle sastāv no ceļošanas pa karti, izmantojot dažādus kontrolpunktus, cīņas ar zombijiem par savu izdzīvošanu un resursu meklēšanas. Spēle atklāj apokaliptisko atmosfēru, izmantojot pikseļu mākslu un tēlus.

Steam lapa
Presskit

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli