Ziņas

Tiek izsludināta pieteikšanās Unicon 2018 LSIA spēļu stendam

Tiek izsludināta pieteikšanās Unicon 2018 LSIA spēļu stendam

Linda Strazdiņa, 13.06.2018

Šā gada 4. un 5. augustā notiks ikgadējais UniCon 2018 - Latvian Comic Con, kurš ir starptautisks divu dienu pasākums, apvienojot komiksu, e-sporta, kospleja un citus hobijus. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija (LSIA) aicina spēļu izstrādātājus pieteikt dalību spēļu izstādē Latvijas spēļu izstrādātāju kopīgajā stendā. LSIA biedriem dalība stendā kā arī ieejas biļete (tikai izstādes dalībniekiem) ir bez maksas, pārējiem interesentiem 30.00 EUR. Tehnika spēles demonstrēšanai jānodrošina pašiem dalībniekiem. Vietu skaits ir ierobežots. Pieteikumus gaidām līdz 15. jūlijam. Ja vēlies pieteikties, vai arī vēlies uzzināt ko vairāk, raksti mums uz info@gamedev.lv. Pieteikumā norādi arī nelielu aprakstu par savu spēli, vai saiti uz to. Interesentiem ir arī iespēja izveidot savu atsevišķu stendu, sākot no 100.00 EUR.

UniCon 2018 - Latvian Comic Con līdzās jau iepriekš minētajām tēmām sevī ietver arī IT/gamedev izstādi, tradicionālo japāņu kultūru, prezentācijas, meistarklases, galda un lomu spēles, deju priekšnesumus, e-sporta turnīrus. Šogad pasākumam plānoti vairāk kā 5000 apmeklētāji, un solās būt vēl grandiozāks kā jebkad iepriekš. Tas ir lieliski piemērots arī vēl nepublicētu spēļu popularizēšanai un jaunu fanu gūšanai, tādēļ tiek aicināti arī izstrādātāji, kuriem spēles vēl ir izstrādes stadijā, un spēles relīze vēl ir tikai gaidāma.

Pasākums tiek rīkots jau kopš 2013. gada un ar katru gadu tas ievērojami ir audzējis interesentu skaitu. Vidējais apmeklētāju vecums ir no 18-34 gadu vecumam ar viesiem no Lietuvas, Igaunijas, Lielbritānijas un Baltkrievijas. Aizvadītā gada LSIA stendu varat apskatīt mūsu Facebook galerijā.


 

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli