Ziņas

Tiek izziņota “Birds with Feelings”, stratēģijas spēle, kur jūtām ir nozīme

Tiek izziņota “Birds with Feelings”, stratēģijas spēle, kur jūtām ir nozīme

Jāzeps Rutkis, 28.02.2019

Latvijas - Zviedrijas neatkarīgā spēļu studija “Bird Pals” izziņo stratēģijas spēli “Birds with Feelings”, kas iznāks 2019. gadā PC platformai. Pasaulē, kurā visi iedzīvotāji ir dažādi putni, spēlētājs kontrolē diplomātu komandu, kas apņēmusies apturēt karu sarunu ceļā. Papildus tam, katram putnam ir jūtas - jūtas ietekmē putna cīņas spējas un putna jūtas mainās balstoties uz to, kam spēlētājs ļauj notikt ar saviem putniem.

“Mūsu mērķis ar “Birds with feelings” ir radīt mājīgu stratēģijas spēli, kur emocijām ir nozīme - tās ietekmē spēles norisi un iznākumu”, teica spēles veidotājs un viens no uzņēmuma dibinātājiem Sebastiāns Larsons. “Spēlēs mēs pavadām ļoti daudz laika šaujot un nogalinot lietas. Spēles izveidi mēs sākām, apskatot emocijas - ja nu tās būtu spēles kodols, nevis konflikts un kaujas?”

Katrs raunds “Birds with feelings” tiek izspēlēts nedaudz kā Sudoku - putni tiek novietoti uz režģveida laukuma un tad diskutē ar pretiniekiem, cenšoties sadraudzēties ar tiem. Putnu emocionālie stāvokļi gan ietekmē šo diskusiju iznākumu, gan mainās spēlēs gaitā. Tās ietekmē dažādi faktori - vai putni pavada laiku kopā ar saviem draugiem, vai vieni paši, vai putni piedalās cīņas, vai paliek malā, kā arī vai tiem izdodas pārliecināt savus pretiniekus pievienoties viņu komandai. Spēlētajam ir jādomā stratēģiski, lai viņa putnu komandas emocionālais stāvoklis atbilst ne tikai šī brīža situācijai, bet arī lai tie būtu gatavi nākamajiem izaicinājumiem.

Tiek izziņota “Birds with Feelings”, stratēģijas spēle, kur jūtām ir nozīme image 1 Tiek izziņota “Birds with Feelings”, stratēģijas spēle, kur jūtām ir nozīme image 2 Tiek izziņota “Birds with Feelings”, stratēģijas spēle, kur jūtām ir nozīme image 3

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli