Ziņas

Aicinām pieteikties Gamecamps  pasākumam Tallinā

Aicinām pieteikties Gamecamps pasākumam Tallinā

Linda Strazdiņa, 16.03.2017

No 4. līdz 6. aprīlim Tallinā norisināsies 48 stundu spēļu izstrādes pasākums programmas Gamecamps ietvaros. Gamecamps ir jaunās paaudzes Spēļu sektora iespēju akselerators Centrālā Baltijas jūras reģionā. Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja prezentēt savu spēles ideju un apvienoties starptautiskā komandā, lai šo ideju īstenotu 48 stundu laikā, izveidojot strādājošu spēles prototipu. Finālā idejas tiks prezentētas žūrijai, kura izvērtēs labāko projektu, sniedzot savu novērtējumu un vērtīgas balvas.

Visi pasākuma dalībnieki saņems bezmaksas guļvietu viesnīcā, kā arī bezmaksas dalību konferencē Game Dev Days ietvaros, kas sāksies 7. aprīlī. Lai pieteiktos Gamecamps pasākumam, reģistrējies šeit. Pēc reģistrācijas lūdzam atsūtīt e-pastu arī uz info@gamedev.lv, ar informāciju par reģistrāciju. Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas biedriem transports uz Gamecamps tiek piedāvāta bez maksas, vietu skaits ir ierobežots. Plašāka informācija par to, kā kļūt par LSIA biedru atrodama šeit.

Projekta mērķis ir radīt kopīgus pārrobežu uzņēmumus, kā arī veicināt un stiprināt Centrālā Baltijas jūras (CB) reģiona jaunuzņēmumu un IT uzņēmumu attīstību un globālo konkurētspēju spēļu izstrādes industrijā. Plānotās pārrobežu aktivitātes palīdzēs noteikt un risināt trūkstošo posmu attīstību spēļu izstrādes ekosistēmā. Sadarbība šajā perspektīvajā un inovatīvajā nozarē ļaus CB reģiona uzņēmumiem radīt jaunas darbavietas un veicināt vietējo ekonomiku.

Projekta rezultāts būs vismaz 10 jauni pārrobežu uzņēmumi un vismaz 240 apmācītu speciālistu, kas būs piedalījušies Game Camps pasākumos Somijā, Igaunijā, Latvijā un Zviedrijā. Tāpat plānots, ka tiks izstrādāta akselerācijas programma pārrobežu spēļu izstrādes jaunuzņēmumu radīšanai un mentorēšanai.  

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli