Ārzemēs

Jūlijā Viļņā notiks DevGAMM 2022

Jūlijā Viļņā notiks DevGAMM 2022

Elviss Strazdiņš, 22.06.2022

Pievienojies mūsu draugu DevGAMM Vilnius 2022 konferencei 28. – 29. Jūlijā! Gaidāmas biznesa tikšanās, industrijas ekspertu lekcijas, izstāde ar jaunākajām spēlēm un lielāko uzņēmumu stendiem, kā arī karjeras ar vairāk nekā 100 vakancēm spēļu industrijā. 

Izstrādātāji līdz 13. jūlijam var iesniegt savas spēles “DevGAMM Showcase”, prezentēt projektus DevGAMM izstādē un iegūt konferences apmeklētāju atsauksmes. 

Apmeklētājiem būs iespēja iegūt noderīgus biznesa kontaktus, izmantojot “PINE Tool” sanāksmju rīku, kā arī tikites ar kolēģiem un pārējiem apmeklētājiem pēckonferences ballītē.

Konferences galvenais mērķis ir sapulcēt un atbalstīt izstrādātājus, Ienākumi no sponsoriem un biļetēm tiks ziedoti ukraiņu atbalstam. 

Iegādājies biļeti: https://devgamm.com/vilnius2022/#tickets
Iesniedz savu spēli: https://airtable.com/shrHqVjWD5BhenHBo

DevGAMM (agrāk FlashGAMM) ir starptautiska spēļu izstāde un konference, kuru 2008. gadā dibināja spēļu izstrādātāja un entuziaste Ļerika Malajeva. Pēdējo reizi klātbūtnē tas notika 2019. gadā Minskā, un to apmeklēja vairāk nekā 2000 cilvēku. 2020. gadā DevGAMM tika noturēts tiešsaistē.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli