Ziņas

Aicinām uz gamedev.lv konferenci

Aicinām uz gamedev.lv konferenci

Linda Strazdiņa, 21.03.2018

Atzīmējot gamedev.lv 11 gadu jubileju, aicinām ikvienu interesentu uz bezmaksas konferenci 7. aprīlī Avalon Hotel & Conferences 13. janvāra ielā 19, pulksten 13.00. Arī šogad savu jubileju atzīmēsim ar starptautisku nozares pārstāvju uzstāšanos un pasākuma noslēgumā paziņosim konkursa BRSD 7 rezultātus, un apbalvosim uzvarētājus. Reģistrēšanās konferencei būs atvērta no pulksten 12.00 uz vietas Avalon Hotel. Apmeklētāji bez reģistrēšanās vēlāk var tikt neielaisti pasākumā.

Konferences dalībnieki:

Agņeška Šostaka no Polijas. Agņeška ir sabiedrisko attiecību speciāliste, vairākus gadus strādājusi CD Projekt Red studijā pie tādiem projektiem kā The Witcher un Cyberpunk 2077. Pašlaik ir izveidojusi pati savu sabiedrisko attiecību uzņēmumu PR Outreach, palīdzot neatkarīgajiem spēļu izstrādātājiem. Agņeškas prezentācija: "Kā izmantot sabiedriskās attiecības? Īss ieskats nākotnes PR ninzjām".

Džeiks Birkets no Lielbritānijas 2005. gadā ir izveidojis pats savu spēļizstrādes uzņēmumu Grey Alien Games. 13 gadu laikā viņš ir strādājis pie 11 spēlēm, tajā skaitā RPG kāršu spēli Shadowhand, Regency Solitare un Spooky Bonus. Džeikam ir pieredze gan spēļu dizainēšanā, gan ieviešanā, testēšanā un lokalizācijā. Džeika prezentācija: "Tu pavadi pārāk daudz laika izstrādājot savu spēli".

Pāvels Miečovskis no Polijas pašlaik strādā 11 bit studios par sadarbības menedžeri. Pirms tam strādājis kā rakstnieks un sabiedrisko attiecību speciālists visiem 11 bit projektiem, kā arī bijis sabiedrisko attiecību speciālists Metropolis Software un CD Projekt. Savu karjeru spēļizstrādes nozarē uzsācis 90. gadu vidū strādājot pie animācijām "The Prince and The Coward" spēlei. Pāvela prezentācija: "Izveido mārketinga stratēģiju savai spēlei un pēc tam sadarbojies vai nesadarbojies ar izdevējiem (publishers)".

Ari Pulkinens no Somijas. Ari ir godalgots komponists un skaņu dizaineris ar vairāk kā 15 gadu pieredzi. Viņš ir ieguvis apbalvojumus strādājot pie tādām spēlēm kā Angry Birds, Nex Machina, Resogun, Alienation, Super Stardust HD un Trine. Ari prezentācija: "Izstrādā savas spēles zīmolu (ar mūziku)".

Imants Zarembo, Soaphog dibinātājs un Latvijas gada spēle 2017 (Rezrog) izstrādātājs. Video spēļu nozarē darbojas četrus gadus. Imanta prezentācija: "Spēles publicēšana Steam, Soaphog pieredze".

Aktuālo informāciju par konferenci vari uzzināt, sekojot tai līdzi mūsu Facebook lapas pasākumā.

Aicinām uz gamedev.lv konferenci image 1

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli