Ārzemēs

Kā notiek darbs pie spēlēm Blizzard

Kā notiek darbs pie spēlēm Blizzard

elvman, 02.03.2010

Mājaslapa: http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/

Šodien kādā Latvijas saitā ieraudzīju bildes no spēļu izstrādātāju kompānijas Blizzard ofisa un nolēmu nedaudz pameklēt informāciju, kā tad īsti notiek darbs pie spēlēm šajā kompānijā.

Blizzard ir kompānija, kas kopš 1991. gada ir radījusi vairāk kā 30 spēles, kuru sarakstā ir tādi monstri kā Warcraft, Starcraft, Diablo un World of Warcraft, kas ir viena no populārākajām spēlēm pasaulē (atpaliekot tikai no The Sims sērijas). Šīm spēlēm Blizzard pat veltījuši atsevišķu ikgadēju pasākumu - BlizzCon.

Pats galvenais Blizzard ofiss atroads Irvainā (Irvine), Kalifornijā. Ofisā atrodas gan biblitēka, pārpildīta ar Blizzard grāmatām, gan muzejs, kas, protams, pilns ar Warcraft un Diablo figūrām, mākslas galerija, atpūtas telpas ar dāžādām izklaides iespējām, basketbola, volejbola laukumi... vienvārdsakot viss, kas nepieciešams, lai darbiniekam nebūtu vēlmes no turienes aiziet.

Kopumā Blizzard ir diezgan noslēpumaini un nemīl izpaust par sevi daudz informācijas, taču internetā tika publicētas ap 100 bildes no viņu ofisa. Lūk dažas no labākajām (pašā apakšā ir arī video):

Cik noprotu, tad šis atrodas pie ieejas

Šeit arīmanis pieminētā bibliotēka

Koncepta māksla

Kā tad nu Blizzard bez savām figūrām

Ļoti populāra bilde internetā - World of Warcraft serveru/pasauļu (realm) izvietojums reālajā pasaulē

Lūk tā notiek spēļu testēšana

Darbs pie pašām spēlēm

Sports

Droši vien tādā uzņēmumā nevar strādāt bez smadzeņu dotībām

Cita veida sports

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli