Latvijā

Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon

Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon

Elviss Strazdiņš, 14.06.2017

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija (LSIA) izsludina pieteikšanos dalībai izstādē UniCon 2017, kas notiks 2017. gada 5. un 6. augustā Starptautiskajā izstāžu centrā BT1. Dalības maksa par individuālu četru kvadrātmetru stendu ir 100,00 EUR. LSIA biedriem 10% atlaide. 

Izstādē tiks izveidots arī kopējais LSIA stends, kurā asociācijas biedriem iespējams savu spēli izstādīt bez maksas. Vietu skaits ierobežots. Par to, kā kļūt par LSIA biedru, vari uzzināt šeit.

Ja vēlies piedalīties izstādē ar savu spēli, aizpildi pieteikuma formu! Ja rodas kādi papildus jautājumi, raksti uz info@gamedev.lv! Pieteikumus gaidīsim līdz 15. jūlijam.

UniCon 2017 ir unikāls pasākums visam Baltijas reģionam, tas vienkopus pulcē komiksu, anime, grāmatu, filmu, kospleja, rokdarbu, spēļu fanus un vietējās spēļu industrijas attīstītājus un pārstāvjus. Izstāde ir piemērota gan spēļu testēšanai un jaunu spēles fanu iegūšanai, gan arī sadarbības partneru meklēšanai. Līdzīgi kā 2016. gadā arī šogad būs atsevišķa IT un Gamedev zona.

Šogad UniCon notiks jau ceturto reizi, un tā apmeklētāju skaits pēdējos gados ir strauji audzis. Aizvadītajā gadā pasākumu apmeklēja vairāk kā 3000 apmeklētāju no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas.

Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon image 1 Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon image 2 Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon image 3 Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon image 4 Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon image 5 Tiek izsludināta pieteikšanās dalībai izstādē UniCon image 6

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli