Ziņas

2021. gada gaidāmās Steam spēļu relīzes

2021. gada gaidāmās Steam spēļu relīzes

Linda Strazdiņa, 19.01.2021

Zoo World VR

Plānotais publicēšanas datums: 2021. gada janvāris

Intentio Education Game Studios piedāvā virtuālās realitātes iespēju ielūkoties mūsu tik daudzpusīgajā planētā. Spēlē būs iespēja reālās lokācijās šķērsot planētu, iepazīt dažādas sugas un palīdzēt jauniegūtajiem četrkājainajiem draugiem, pildot dažādos izaicinājuma uzdevumus. Tās misija ir jaunā pieredzē parādīt dabas dažādo biotopu unikalitāti, daudzveidību un skaistumu. 

Zoo World VR

Space Wreck

Plānotais publicēšanas datums: 2021. gada 25. februāris

Spēles izstrādātājs, iedvesmojoties no klasiskām rietumu lomu spēlēm (role play) (Fallout, Fallout 2, Arcanum), piedāvā īsu lomu spēli, vadoties pēc vislabākajām un klasiskajām izometrisko lomu spēļu tradīcijām. 

Pasažieru kosmosa kuģis cieš pirātu uzbrukumā, un, lai to salabotu, ir jāiegūst rezerves daļas no blakus esošā pamestā kuģa. Spēlē ir iespēja izvēlēties jebkuru varoni un spēlēt kā vien vēlaties, izmantojot sava varoņa stiprās puses un apejot vājās, kā arī ar saviem lēmumiem ietekmēt spēles pasauli un izpildīt uzdevumus vairākos veidos, nonākot pie dažādiem spēles nobeigumiem.

Space Wreck

Luna's Fishing Garden

Plānotais publicēšanas datums: 2021. gada 2. marts

Coldwild Games jau iepriekš sevi ir pierādījuši ar tādām spēlēm kā Mercant of The Skies un Lazy Galaxy un šobrīd sadarbībā ar illufinch strādā pie spēles Luna's Fishing Garden. Kā jau vislabākajās Coldwild Games tradīcijās, tā ir kārtējā pikseļmāksas spēle, kurā mīlīgā gaisotnē būs iespējams makšķerēt zivis un uzbūvēt savu sapņu dārzu. To būs iespējams spēlēt gan kā smilšu kastes tipa spēli (sandbox) ar pavisam minimāliem laika ierobežojumiem, gan kā spēli ar virzītu sižetu ar sākumu un beigām. 

Luna's Fishing Garden

Time To Morp

Plānotais publicēšanas datums: 2021. gads

Latvijas Spēļu gada balvas 2018. gada laureāti komanda “Dude Stop”, “Team HalfBeard” ir izziņojusi jaunu spēli Time To Morp, kura 2021. gadā gaidāma Steam veikalā agrīnajā versijā (Early Access). Kā vēsta spēles apraksts, tad tā būs kolonijas tipa sims spēle, kura balstīta uz būvniecību, resursu iegūšanu, pasaules izpēti ar jautrām un rotaļīgām radībām - Morpiem.

Time To Morp

SpiderHeck

Plānotais publicēšanas datums: 2021. gads

SpiderHeck spēle ir uz fiziku balstīta cīņa ar zirnekļiem un to gaismas zobeniem, līdz izdzīvo pēdējais. Ātras, straujas un episkas cīņas, izvairīšanās no lāzerstariem ar parkūra elementiem un zirnekļa tīkla šāvieniem. Spēlei solās būt gan vienspēlētāja, gan lokāls daudzspēlētāju (līdz četriem spēlētājiem) režīms.

SpiderHeck

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli