Ziņas

Aicinām uz 100. GameDev Meetup svinibām

Aicinām uz 100. GameDev Meetup svinibām

LSIA, 04.09.2021

Tas brīdis ir klāt, kad gamedev.lv komanda var lepoties, ka šomēnes gaidāms jau 100. spēļu izstrādātāju saiets, jeb GameDev Meetup #100. Aicinām ikvienu interesentu 8. septembrī plkst 19.00 Andrejostas kvartālā Eksporta ielā 1a, lai tiktos uz sarunām par spēļu izstrādi neformālā gaisotnē. Par bezmaksas dzērieniem parūpēsies LSIA.

Gamedev Meetup pirmsākumi meklējami teju vai pirms desmit gadiem, kad spēļu izstrādes entuziastiem bija vēlme laiku pa laikam satikties un pārrunāt savus spēļu projektus un pat prezentēt tos. 2012. gadā, ar IT klāstera atbalstu tika organizēts pirmais oficiālais GameDev Meetup, kurā bija aptuveni 70 apmeklētāji. 

Laika gaitā tikšanās ir organizēta dažādās lokācijās un apmeklētāju skaits ir bijis ļoti svārstīgs, bet par spīti pat pandēmijai un globāliem ierobežojumiem tikties klātienē aizvadītā gada laikā, šīs tikšanās ir notikušas katru mēnesi un parādījušas, ka Latvijai ir sava spēļu izstrādātāju kopiena.

Lai arī ierasti katrā no tikšanās reizēm ir sarūpēta kāda saistoša prezentācija, 100. tikšanās reizē vēlamies, lai katrs nekautrējas brīvā atmosfērā sarunāties ar citiem un pastāstīt par savām idejām, pieredzi un pavisam nepiespiesti, bez mikrofoniem un prezentāciju ekrāniem, izbaudīt sarunas un kopā būšanu klātienē.

Ieeja pasākumā notiks ievērojot valstī spēkā esošos noteikumus par pulcēšanos, ierobežojot Covid 19 izplatību, tikai ar sertifikātu par veiktu vakcināciju pret Covid-19, vai sertifikātu, ja ir izslimots Covid-19 un uzrādot personu apliecinošu dokumentu (Pase/ID karte).

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli