Latvijā

Izsludina pieteikšanos "Latvijas spēļu gada balvai 2020"

Izsludina pieteikšanos "Latvijas spēļu gada balvai 2020"

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija, 24.01.2021

24. janvārī Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija izsludina pieteikšanos Latvijas spēļu gada balvai 2020”.

Balva tiek piešķirta par labiem sasniegumiem tādās kategorijās kā "Labākā grafika", "Labākā mūzika un skaņa", "Labākais geimplejs", "Labākā viedtālruņu spēle", "Labākā datorspēle", kā arī tiek apbalvota Latvijas "Gada spēle 2020". Arī šogad tiks izteikta atzinība un pasniegta balva Latvijas spēļu industrijas virzītājam par ieguldījumu Latvijas spēļu industrijas attīstībā.

Spēles var pieteikt līdz 5. februārim, aizpildot pieteikuma anketu. Tās pieteicēji var būt gan pats spēles izstrādātājs, gan cita ar spēli saistīta persona, kā arī ikviena fiziska vai juridiska persona, organizācija un citi, kuri uzskata, ka attiecīgā spēle ir atzinības vērta. Spēlei jābūt publicētai ne ātrāk kā 2020. gadā un tās izstrādātājam jābūt reģistrētam Latvijā. Uz izvirzītajām nominācijām var pretendēt kā lielas spēļu studijas, tā arī vēl mazi un, iespējams, vēl nepamanīti neatkarīgie spēļu izstrādātāji.

Katrā nominācijā labāko spēli noteiks Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas izvirzīta žūrija. Apbalvošanas ceremonija notiks 24. februārī "Latvijas Spēļu izstrādātāju" "YouTube" kanāla tiešraidē.

"Latvijas spēļu gada balva" tiks pasniegta jau sesto gadu, to organizē Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija. Tās mērķis ir sniegt atzinību gan uzņēmumiem, gan individuāliem spēļu izstrādātājiem, novērtējot to veikumu un uzsverot viņu ieguldījumu Latvijas spēļu industrijas attīstībā.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli