Ziņas

Latvijas spēļu gada balva 2022 žūrija

Latvijas spēļu gada balva 2022 žūrija

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija, 13.03.2023

Latvijas spēļu gada balva vairs nav tālu! Jau 22. martā pl. 19:00, Latvijas Universitātes telpās Jelgavas ielā 3, Rīgā tiks apbalvotas 2022. gada labākās Latvijā radītās spēles.
Uz pasākumu ir aicināts ikviens interesents, sekot līdzi gada balvas jaunumiem ir iespējams Facebook notikuma lapā. Gaidot pasākumu, aicinām iepazīties ar šī gada žūrijas sastāvu!

Ricardas Jascemskas

Ricardas strādā spēļu industrijā jau vairāk kā 20 gadus. Ricardas ir vadījis vairākus spēļu žurnālus un vēlāk pievienojās spēļu industrijā kā komunikāciju menedžeris “Nordcurrent” un “SneakyBox” spēļu studijās. Pašlaik Ricardas ir projektu vadītājs Lietuvas Spēļu izstrādātāju asociācijā.

Andrejs Rusinovskis

Interaktīvā video spēļu muzeja “LVLup!” līdzdibinātājs un tehniskais vadītājs, “GameDev Estonia” (Igauņu Spēļu izstrādātāju asociācija) izpilddirektors, ”Ringtail Studios” izglītības programmas vadītājs un “IGDA Estonia” (Internacionālā Spēļu izstrādes asociācija - Igaunija) projektu vadītājs.

Richard Hebblewhite

 

Richard ir vairākkārt godalgots vecākais lektors un programmas vadītājs Wrexham Glyndwr universitātē, un Global Game Jam reģionālais organizators priekš Apvienotās Karalistes un Īrijas. Ar vairāk kā 20 gadu pieredzi kā akadēmiķis un pašnodarbināts izstrādātājs, Richard ir dibinājis “Games Talent Wales” - pirmo velsiešu valsts finansētu spēļu talantu attīstības programmu, kas specializējas jaunu spēļu studiju izveidē, atbalstā un ilgtspējā.

Dāvis Toliašvili 

 

Dāvis ir vienas no Latvijas lielākās spēļu kompānijas “Estoty Riga” studijas vadītājs. Dāvim ir plaša pieredze kā spēļu dizainerim un scrum master. Dāvis ir strādājis pie tādām hīta spēlēm kā “Turbo Stars”, “Agent Action” un “My Little Universe”.

 

Pēteris Puriņš

 

Pēteris ir Latvijas Universitātes Datorikas Fakultātes students, kā arī savas fakultātes Studentu pašpārvaldes biedrs. Ikdiena sastāv no studijām, sporta, mūzikas un, protams, video spēlēm. Pirmā pieredze ar spēlēm bija skatoties, kā tēvs spēlē StarCraft. Pats sāka ar Minecraft un CS 1.6, un tā arī ir pieturējies pie FPS, RPG, stratēģiju un sporta/simulāciju spēlēm.

 

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli