Ziņas

Beidz runāt, sāc darīt 5

Beidz runāt, sāc darīt 5

Linda Strazdiņa, 28.02.2016

Beidz runāt, sāc darīt! Šogad jau piekto reizi tiek izsludināts BRSD konkurss, kura mērķis sasaucas ar tā nosaukumu. Tā vietā, lai tikai runātu, ko varētu izdarīt un, iespējams, kritizētu citus, ikvienam spēļu izstrādātājam ir iespēja īsā laikā pierādīt savas spējas un piedalīties konkursā. Līdzīgi kā iepriekš, konkursam nav stingru ierobežojumu, nedz tehnoloģiju, nedz tematikas jomā, jo tā galvenais mērķis ir ļaut ikvienam dalībniekam parādīt sev ērtākā veidā, uz ko tieši viņš ir spējīgs, tādējādi arī veicinot spēļu izstrādi Latvijā. Ņemot vērā konkursa īso termiņu izstrādei, iesakām dalībniekiem apvienoties komandās, tādējādi nodrošinot gan kvalitatīvāku spēli, gan gūstot jaunu pieredzi sadarbojoties.

Galvenie noteikumi konkursa dalībniekiem

Spēle nedrīkst būt publiski izziņota pirms 9. marta GameDev Meetup #34. Spēlē nedrīkst izmantot ar likumu aizsargātus materiālus, kuru izmantošanai nav pierādāmas atļaujas (modeļi, fonti, tekstūras, skaņa, mūzika, filmu fragmenti utt.). Noteikumu pārkāpšanas gadījumā dalībnieks var tikt diskvalificēts.

Arī šogad visiem dalībniekiem būs iespēja sacensties par naudas balvām, kuras saņems pirmo trīs vietu ieguvēji. Šobrīd balvu fonds jau ir sasniedzis 650.00 EUR, ko nodrošina Game Insight un Ecommerce Accelerator SIA, bet līdzīgi kā iepriekš, ikvienam Latvijas spēļu izstrādātāju atbalstītājam ir iespēja veikt ziedojumu balvu fondam, pārskaitot ziedojumu uz Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas kontu. 2015. gada BRSD konkursa kopējais balvu fonds sasniedza 1151.66 EUR.

Konkursa sākums: 12. marts;
Konkursa ilgums: 20 dienas (līdz 31. marta pulksten 23.59 pēc Latvijas laika), kuru laikā jābūt iesniegtai jebkādai spēles versijai, taču to drīkst labot un papildināt arī pēc šī datuma;
Balsošana: līdz 7. aprīlim pulksten 23.59;
Apbalvošana un rezultātu paziņošana: 13. aprīlī Game Dev Meetup #35 ietvaros;
Pieteikšanās: visas spēles jāpiesaka foruma sadaļā "Dalībnieki" līdz konkursa beigu termiņam (līdz 31. marta pulksten 23.59);
Tēma: Brīva.

Balvas:

1. vieta - 60% no saziedotās summas
2. vieta - 30% no saziedotās summas
3. vieta - 10% no saziedotās summas

Ecommerce Accelerator SIA speciālbalva 250.00 EUR apmērā spēlei ar labāko sižetu un stāstu (storytelling).

Ziedot balvām var, veicot pārskaitījumu uz Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas kontu un maksājuma mērķī norādot "BRSD 5" un savu vārdu (ja esat reģistrējušies gamedev.lv forumā, maksājuma mērķī varat norādīt arī savu foruma lietotājvārdu).

Nosaukums: Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija
Reģistrācijas numurs: 40008228551
Konts: LV62HABA0551039560060 (Swedbank) 
Konkursa sadaļa gamedev.lv forumā atrodas šeit.

Vēlam veiksmi visiem dalībniekiem!

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli