Ziņas

GameDev Meetup 11

Linda Strazdiņa, 02.12.2013

Kā jau ierasts, arī šomēnes rīkojam kārtējo GameDev Meetup tikšanos. Tomēr vēlamies vērst uzmanību, ka šoreiz tajā būs viestas nelielas izmaiņas.

Kā jau ierasts, pasākums tiks atklāts ar viesa prezentāciju. Šoreiz Artūrs Šefers no Mighty Fingers pastāstīs par pašu veidoto HTML5 spēļu dzini Mighty Engine.

Pasākuma turpinājumā notiks konkursa BRSD3 laureātu paziņošana un godalgoto vietu apbalvošana. Konkursam tika pieteiktas 13 spēles, par kurām šeit var balsot reģistrētie foruma lietotāji. Konkursa pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvu, kura tiks sadalīta sekojoši: 1. vietai – 60%, 2. vietai – 30% un 3. vietai 10% no saziedotās summas. Balvu fondam vēl ir iespējams ziedot, šobrīd tas ir uzkrāts jau LVL 156,00 vērtībā.

BRSD3 konkursa dalībniekus aicinām sagatavot nelielu prezentāciju (maks. 5 min.) par pašu veidotajām spēlēm, kuru būs iespējams demonstrēt pirms uzvarētāju paziņošanas.

Tiekamies 11. decembrī, pulksten 19.00! Vēlamies vērst uzmanību, ka šoreiz pasākums mainījis savu lokācijas vietu. Tas notiks Rīgas IT Demo centrā, Kr. Valdemāra ielā 21, 2. stāvā.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli