Ziņas

Indie Game Show RIGA COMM 2014

Indie Game Show RIGA COMM 2014

Linda Strazdiņa, 24.09.2014

Pirmo reizi Baltijā šī gada 14. – 15. novembrī izstādes RIGA COMM ietvaros būs izveidota atsevišķa zona – Indie Game Show, kas atvēlēta tikai spēlēm. Tā sastāvēs no divām radošām daļām – neatkarīgo (indie) spēļu izstrādātāju spēļu stūra un interaktīvā stūra.

Neatkarīgo spēļu izstrādātāju stūris jeb Indie Game Show būs unikāls ar jaunajo spēļu entuziastu izstrādātajiem projektiem un interesants ikvienam, kurš vēlēsies uzzināt ko vairāk par spēļu tapšanu. Interaktīvajā spēļu stūrī būs iespēja apskatīt pēdējos interaktīvos risinājumus mājām, ofisa telpām, komerciālajām un industriālajām telpām vienuviet.

Indie Game Show ir lieliska vieta, kur testēt savas spēles, saņemt tiešu atgriezenisko saiti no pašiem spēlētājiem, apmainīties pieredzē ar citiem līdzīgi domājošajiem un tikites ar iespējamajiem biznesa partneriem. Ja arī Tu esi neatkarīgais spēļu izstrādātājs, kurš vēlas parādīt sevi un savas spēles RIGA COMM, meklē sīkāku informāciju par dalību Indie Game Show mājas lapā! Pasteidzies, jo līdz 1. novembrim cenas draudzīgākas!

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli