Ziņas

Konkursa BRSD 7 rezultāti

Konkursa BRSD 7 rezultāti

Linda Strazdiņa, 07.04.2018

7. aprīlī gamedev.lv konferences ietvaros tika paziņoti konkursa BRSD 7 rezultāti un apbalvoti uzvarētāji. Konkursā pirmo vietu gan balsotāju, gan žūrijas vērtējumā ieguva Māra Bunkovska spēle Rise of The Slime King. Žūrijas vērtējumā otro vietu saņem spēle Panzer Buster un trešo Incident 73.

Arī balsotāju vērtējumā otro vietu ieņēma spēle Panzer Buster, taču trešo vietu ieņem spēle World Tree Idle.

Žūriju veidoja pārstāvji no Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas – Elviss Strazdiņš un Linda Strazdiņa, kā arī Rihards Valters (pašlaik Nīderlandē studē spēļu dizainu producēšanu un 3D modeļu veidošanu, līdzdibinātājs spēļu studijai Twisted Hive Nīderlandē, pašlaik strādā pie spēles Sabotage High, kuru plāno publicēt šī gada beigās), Uldis Greters (video spēļu un sociālo mediju entuziasts jau no agra vecuma, veidojot let's play video savam YouTube kanālam, vēlāk pievērsies arī videospēļu straumēšanai Twitch.tv kanālā, kur ar to gada garumā strādāja uz pilnu slodzi. Patīk spēlēt gan indie spēles, gan AAA). Semuels Hols (spēļu izstrādātājs no Lielbritānijas).

Kopā konkursa balvu fondam tika saziedoti 238.00 EUR, no kuriem pēc ziedotāju vērtējuma 60% no saziedotās summas saņem 1. vieta, 30% no saziedotās summas 2. vieta un 10% no saziedotās summas 3. vieta. Paldies visiem atbalstītājiem par ziedojumu: Elvisam Strazdiņam, Ģirtam Ķesterim, Raimondam Ūdrim, Kristapam Auziņam, Ģirtam Linkumam,Rūdolfam Balcerim, Jānim Skujai, Arvīdam Kokinam, Armandam Oinasam, Gintam Apalim, Markusam Runčam, Mārim Bunkovskim, Jānim Lucausam, Andai Dunderei, Evai Dunderei, Edvardam Jašinam, Karīnai Oinasei-Āboliņai, Linardam Oinasam, Artim Sevostjanovam un Vitālijam Sačivko.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli