Ziņas

Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn

Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn

Linda Strazdiņa, 04.07.2017

No 16. līdz 17. septembrim Viļņā atgriežas Baltijā lielākais spēļu nozares pasākums GameOn III. Vairāk kā 12000 kvadrātmetri būs sadalīti dažādām auditorijām. Būs iespēja apmeklēt e-sporta turnīrus, pārģērbšanos par varoņiem jeb kospleju (cosplay), neatkarīgo spēļu izstrādātāju jeb indie spēļu zonu, ģimenes izklaides un jaunāko spēļu prezentāciju zonu. Šogad izstāde tiek plānota vēl grandiozāka kā pirms gada, lai pulcētu kopā ne tikai datorspēļu cienītājus, bet arī cilvēkus, kuri nekad nav aizrāvušies ar datorspēlēm. Pasākuma kulminācijā būs klausāma simfoniskā orķestra priekšnesums "GameOn Live" ar pasaulē populāru un ikonisku spēļu skaņu celiņiem.

Līdzīgi kā 2016. gadā izstādes indie zonā tiek organizēts Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas stends. Ikvienam spēļu izstrādātājam no Latvijas līdz 20. augustam ir iespēja pieteikties un parādīt savu spēli šajā stendā. LSIA biedriem dalība stendā ir bez maksas. Pieteikties un uzzināt plašāku informāciju iespējams, rakstot pieteikumu mums uz info@gamedev.lv. Vietu skaits ierobežots.

Šogad ir uzsākta arī sadarbība ar Nordic Game, kas pavērs plašākas iespējas tieši neatkarīgajiem spēļu izstrādātājiem izstādes laikā, sniedzot iespēju tiem kļūt pamanāmākiem.

Spēļu industrija nenoliedzami aug un attīstās Baltijas reģionā, par to liecina arī garo rindu skaits pie pasākuma ieejas jau no paša rīta. Aizvadītajā gadā pasākumu apmeklēja teju vai 14 000 apmeklētāji, kas bija divreiz vairāk kā 2015. gadā. 

Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn image 1 Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn image 2 Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn image 3 Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn image 4 Līdz 20. augustam spēļu izstrādātāji var pieteikties bezmaksas stendam izstādē GameOn image 5

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli