Ārzemēs

Neatkarīgo spēļu tirdzniecības vieta

Neatkarīgo spēļu tirdzniecības vieta

Elviss Strazdiņš, 22.02.2010

Mājaslapa: http://www.indiegamemarket.com/

Cubevision Software nesen paziņoja par publiskas neatkarīgo spēļu tirdzniecības vietas (Indei Game Market) beta versijas atvēršanu. Šajā vietnē ir iespējams pirkt un pārdot tekstūras, skaņas efektus, 3D objektus, mūziku, pirmkodu un pat pamācības. Pagaidām gan par Cubevisions nav nekādas informācijas, taču, cik noprotu viņiem ir kāds sakars ar Unity 3D, jo abiem ir kopīgs forums un preču sarakstā tiek piedāvāti Unity skripti un piemēri.

Pirkšanās sistēmā notiek ar priekšapmaksas kredītiem. Kredītus varat iegādāties, piemēram, ar Paypal. Šāda sistēma varētu būt ērtāka, kā mikro maksājumi. Pagaidām gan šī tirdzniecības vieta ir publiskajā beta testa versijā, tādēļ saturs ir diezgan patukšs. Patiesībā, cik paspēju papētīt, veikals ir gandrīz tukšs, taču visi tiek aicināti reģistrēties un to piepildīt. Vietnes jaunumiem var sekot līdzi arī autoru blogā.

Interesanti, ka sarakstā ir tādas kategoriju, kā Engines. Iespējams, ka ar laiku tiešām šeit varēs nopirkt kaut ko sakarīgu. Pats labākais šajā visā manuprāt ir tas, ka vietnes autori ietur tikai 10% komisiju, kas ir daudz izdevīgāk kā, piemēram, Appstore vai tā līdzinieki. Sistēmā iepatikās arī tāda lieta, kā mēneša bezmaksas faili - katru mēnesi tiek izvēlēts viens no labākajiem failiem un tiek dots visiem lietotājiem par velti. Reģistrējieties un padalieties ar iespaidiem (vismaz par tām dažām spēlēm, kas tur pieejamas)!

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli