Ziņas

Tiek izsludināts konkurss "Beidz runāt, sāc darīt 6"

Tiek izsludināts konkurss "Beidz runāt, sāc darīt 6"

Linda Strazdiņa, 21.02.2017

Jau sesto gadu pēc kārtas izsludinām konkursu video spēļu izstrādātājiem – “Beidz runāt, sāc darīt”. Kā jau ierasts, konkursa mērķis ir veicināt spēļu izstrādātāju reālu spēju pierādīšanu ar saviem darbiem, nevis tikai runāšanu par un ap video spēļu izstrādi. Konkursā ir iespēja piedalīties ikvienam interesentam, kurš ir ievērojis zemāk minētos nosacījumus. Līdzīgi kā iepriekš, konkursam nav stingru ierobežojumu nedz tehnoloģiju, nedz tematikas jomā, jo tā galvenais mērķis ir ļaut ikvienam dalībniekam parādīt sev ērtākā veidā, uz ko tieši viņš ir spējīgs, tādējādi arī veicinot spēļu izstrādi Latvijā. Ņemot vērā konkursa īso termiņu, iesakām dalībniekiem nepārvērtēt savas spējas un atvēlēto izstrādes termiņu. Tie, kuri nejūtas pilnīgi droši par savām spējām, iesakām apvienoties komandās, tādējādi nodrošinot gan kvalitatīvāku spēli, gan gūstot jaunu pieredzi, sadarbojoties ar citiem.

Konkursa BRSD 6 noteikumi:

Spēle nedrīkst būt publiski izziņota pirms 21. februāra. Spēlē nedrīkst izmantot ar likumu aizsargātus materiālus, kuru izmantošanai nav pierādāmas atļaujas (modeļi, fonti, tekstūras, skaņa, mūzika, filmu fragmenti utt.). Noteikumu pārkāpšanas gadījumā dalībnieks var tikt diskvalificēts.

Konkursa sākums: 21. februāris;

Konkursa ilgums: 20 dienas (līdz 12. marta pulksten 23.59 pēc Latvijas laika), kuru laikā jābūt iesniegtai jebkādai spēles versijai, taču to drīkst labot un papildināt arī pēc šī datuma;

Balsošana: līdz 19. martam pulksten 23.59;

Apbalvošana un rezultātu paziņošana: 31. martā, Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas desmitgades svinībās, Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā Jelgavas ielā 1.

Pieteikšanās: visas spēles jāpiesaka foruma sadaļā "Dalībnieki" līdz konkursa beigu termiņam (līdz 12. marta pulksten 23.59);

Tēma: brīva, pēc izvēles.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, konkursa balvu fondu iespējams veidot un papildināt ikvienam interesentam, kurš vēlas veicināt un atbalstīt video spēļu izstrādi Latvijā.

Balvas: 1. vieta - 60% no saziedotās summas;
2. vieta - 30% no saziedotās summas;
3. vieta - 10% no saziedotās summas.  

Pirmo reizi pirmās vietas ieguvējs saņems arī apmaksātu braucienu un garantētu vietu spēles parādīšanai Casual Connect Indie Prize konkursā, kurš norisināsies oktobrī Kijevā.

Konkursa balvu fondam var ziedot, viecot pārskaitījumu uz Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas kontu:

Nosaukums: Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija
Reģistrācijas numurs:40008228551
Konts: LV62HABA0551039560060 (Swedbank).

Informācija par kopējo balvu fondu konkursa laikā tiks papildināta.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli