Ziņas

 Tiks paziņoti BRSD 4 konkursa rezultāti

Tiks paziņoti BRSD 4 konkursa rezultāti

Elviss Strazdiņš, 07.04.2015

Noslēdzoties ceturtajam “Beidz runāt, sāc darīt” (BRSD) spēļu izstrādātāju konkursam, labākā spēle tiks paziņota 8. aprīlī pulksten 19.00 Tech Hub Riga telpās Kaļķu ielā 12/14. 

BRSD konkurss sākās 12. martā, kurā dalībniekiem 20 dienu laikā bija jāizstrādā datorspēle. Konkursam stingri ierobežojumi izmantojamajās tehnoloģijās un tematikā nav, jo tā galvenais mērķis ir veicināt spēļu izstrādi Latvijā, ļaut dalībniekiem iemācīties ko jaunu un parādīt citiem uz ko viņi ir spējīgi un šogad tas Latvijas mērogā notika jau ceturto reizi, tādējādi to iedibinot par regulāru Latvijas spēļu izstrādātāju pasākumu.

Kopumā konkursam tika iesniegtas 16 spēlējamas spēles. Līdz pat septītajam aprīlim ikvienam ir iespēja Latvijas spēļu izstrādātāju forumā (http://forums.gamedev.lv/viewforum.php?f=40) tās izmēģināt un sniegt savu vērtējumu piecu baļļu sistēmā, palīdzot noteikt godalgoto vietu ieguvējus. Apbalvošanā tiks paziņoti arī speciālo balvu ieguvēji, kuras piedāvā InnoWate un Game Insight, SIA Estoty. Kopējais balvu fonds ir 1151,66€.

Pirmo reizi BRSD tika rīkots 2008. gadā. 2010. gadā tam sekoja otrais un 2013. gadā trešais konkurss. Starp BRSD konkursiem tika rīkoti arī „Ātrais BRSD” konkurs un „Ātrais BRSD2” konkurss un kopumā tajos tika iesniegtas 35 pabeigtas spēles.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli