Ziņas

Gamedev.lv konference tiek atcelta, BRSD apbalvošana un meetup notiks tiešsaistē

Gamedev.lv konference tiek atcelta, BRSD apbalvošana un meetup notiks tiešsaistē

Jānis Skuja, 18.03.2020

Sakarā ar ārkārtas stāvokli valstī tika pieņemts lēmums gamedev.lv konferenci un Latvijas Spēļu gada balvu atcelt uz nenoteiktu laiku. Konkursa “Beidz runāt, sāc darīt” (BRSD) apbalvošana tiks rīkota tiešraidē 8. aprīlī GameDev Meetup #83 ietvaros. Turpmākie GameDev Meetup pasākumi arī noritēs tiešraides formā Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas YouTube kanālā.

Lēmumu nebija viegli pieņemt, un tika pacelta diskusija par iespējamu konferences rīkošanu tiešraidē. Šāda svarīga lēmuma pieņemšanai biedri tika aicināti izteikt savu viedokli balsošanas un komentāru formā. Pēc viedokļu saņemšanas tika izdarīti secinājumi, ka gamedev.lv konference daudziem ir kā svarīgs satikšanās pasākums, un tai ir jānotiek klātienē. Latvijas Spēļu gada balva arī tiks pārcelta, lai saglabātu tās formātu, nozīmīgumu un prestižu.

Konkurss BRSD arī ierindojas augstu latviešu spēļu izstrādātāju prioritātēs, un apbalvošanai ir jānotiek. Šogad BRSD papildus ziedotāju balsojumam vērtēs arī žūrija no vairākām valstīm. Līdz konkursa iesniegumu pieņemšanas beigām ir palikušas trīs dienas, un balsošana noritēs kā paredzēta. Uzvarētāji tiks apbalvoti 8. aprīlī tiešraidē gamedev.lv YouTube kanālā.

Nākamais GameDev Meetup pasākums notiks periodā, kad aizliegts organizēt publiskus pasākumus - 8. aprīlī, tāpēc tika pieņemts lēmums to nerīkot klātienē. Tas nozīmē, ka līdz brīdim, kad situācija uzlabosies, GameDev Meetup pasākumi arī tiek pārcelti digitālajā vidē.

Papildu informācijai:
Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas valdes loceklis Jānis Skuja
E-pasts: info@gamedev.lv
Tālrunis: (+371) 28275847

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli