Ziņas

Global Game Jam Next 2019

Global Game Jam Next 2019

Jānis Skuja, 22.05.2019

Ekonomikas un kultūras augstskola kopā ar Latvijas Spēļu izstrādātāju asociāciju organizē GGJ (Global Game Jam) Next pasākumu Rīgā. GGJ Next, kas paredzēts jauniešiem no 12 līdz 17 gadiem, pirmo reizi Latvijā norisināsies otrdien, 30. jūlijā, no 10:30 - 18:30 Ekonomikas un kultūras augstskolā Lomonosova ielā 1-k5.

GGJ Next Riga mērķis ir astoņu stundu laikā jauniešus iepazīstināt ar spēļu izstrādes procesu, izstrādāt savu spēli un izveidot video par to. Pasākumā būs iespējams veidot jebkāda veida datorspēles vai galda spēles. Būs iespējams izmantot datorklasi, grafiskās planšetes, spēļu izstrādes un testēšanas laboratoriju digLAB, materiālus galda spēles izveidei. Spēļu izveidē palīdzēs pasniedzēji, būs nodrošinātas arī uzkodas. Pasākumā var piedalīties visi, jo nekādas priekšzināšanas programmēšanā vai mākslā nav nepieciešamas. GGJ Next Riga ir bez dalības maksas.

GGJ Next ir spēļu izstrādes pasākums, kas dažādās pasaules vietās notiks jūlija mēnesī. Tas ir radies no Global Game Jam, kas katru gadu notiek visā pasaulē janvāra beigās, un šogad Rīgā jau notika sesto reizi.

Lai pieteiktos pasākumam, lūdzam aizpildīt anketu līdz 10. jūlijam. Pieteikšanās forma ir atrodama šeit: https://forms.gle/xLpLjbnfMJqmSDbb7, kā arī sekojiet līdzi Facebook pasākumam, lai saņemtu jaunumus. Piesakoties mēs nosūtīsim uz e-pasta adresi visu informāciju un vecāku atļaujas formu dalībai GGJ Next Riga.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli