Ziņas

Izsludina pieteikšanos video spēļu konkursam Euro Play

Izsludina pieteikšanos video spēļu konkursam Euro Play

LSIA, 04.08.2021

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija (LSIA) izsludina pieteikšanos neatkarīgo (indie) spēļu izstrādātājiem video spēļu konkursam Euro Play 2021, nosakot labāko nepublicēto spēli šajā gadā.

Jau otro reizi 15 valstis, tostarp Latvija, izvēlēsies savu šī gada labāko, nepublicēto neatkarīgo spēli, kura cīnīsies finālā par EuroPlay video spēļu konkursa čempiona titulu.

Pasākuma fināls tiks straumēts 26. augustā gamescom ietvaros, rādot Twitch kanālā labākās nepublicētās spēles no 15 dalībvalstīm, līdzīgi kā Eirovīzijas dziesmu konkursā, paverot uzvarētājiem iespēju tikties ar investoriem, izplatītājiem un videospēļu nozares medijiem privātā virtuālā konferenču telpā pēc pasākuma.

Latvijas finālisti tiks noteikti publiskā Twitter aptaujas balsojumā no 8.-9. augustam.

Nosacījumi dalībai: 

Video spēle nedrīkst būt iepriekš publicēta (nav pieejama spēlēšanai plašākai publikai) līdz šā gada 26. augustam.

  • Video spēlei nav jābūt pabeigtai, bet tai ir jābūt spēlējamai.
  • Jums ir jābūt neatkarīgajam (indie) spēļu izstrādātājam, vai studijai, kura ir reģistrēta Latvijā, vai vismaz pusei no komandas ir jābūt Latvijas valsts piederīgajiem.
  • Drīkst iesniegt PEGI 18 spēles, taču konkursā iesniegtie vizuālie materiāli nedrīkst atainot spēcīgu vardarbību, seksuālu saturu un aizliegto simboliku (nacistiskās Vācijas simbolika).

Lai pieteiktos, sūtiet e-pastu uz info@gamedev.lv līdz 7. augusta 23:59, norādot spēles nosaukumu, uzņēmuma/komandas nosaukumu, spēles platformu, īsu uzņēmuma/komandas aprakstu, īsu spēles aprakstu (katru līdz 130 vārdiem), uzņēmuma/spēles mājas lapu (ja ir), kā arī pielikumā pievienojiet spēles pieteikumu ar vismaz 60 sekunžu spēles video un vismaz trīs ekrānšāviņus, kā arī spēles titulbildes (ja ir). Vēlams, lai video atspoguļo spēles daudzpusību, jo tas būs vienīgais noteicošais faktors, pēc kura skatītāji noteiks uzvarētāju.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli