Ārzemēs

Js13kGames konkurss

Js13kGames konkurss

Elviss Strazdiņš, 12.08.2012

Ja HTML5 un JavaScript tev nav sveši termini, tad tev ir iespēja piedalīties konkursā Js13kGames. Lai piedalītos konkursā, līdz 13. septembrim tev jāizstrādā spēle izmantojot JavaScript. Piedalīties var gan individuāli izstrādātāji, gan arī komandas.

Js13kGames savu ideju ir smēlies no JavaScript konkursa js1k, taču atšķirībā no tā js13kGames ir paredzēts tieši HTML5 spēļu izstrādātājiem.

Galvenie noteikumi ir sekojoši:

  1. Spēles izmērs nedrīkst pārsniegt 13kB;
  2. Nedrīkst izmantot nekādas ārējas bibliotēkas (tās nedrīkst tikt ielādētas no ārējām saitēm) izņemot -prefix-free, kā arī nedrīkst izmantot Flash un citus spraudņus;
  3. Kodā nedrīkst būt nevienas JavaScript kļūdas, un spēlei jāstrādā vismaz uz viena pārlūka, taču papildus punkti tiks piešķirti, ja spēle strādās uz vairāk kā viena pārlūka;
  4. Tev japieder visām tiesībām uz kodu un izmantotajiem resursiem (attēliem, skaņu un mūziku), kā arī nedrīkst iesniegt jau esošas spēles, spēlei jābūt izstrādātai konkursa laikā.

Ar noteikumiem sīkāk varat iepazīties šeit. Konkursa balvu fondā ietilpst vairākas grāmatas, licences Impact un Construct 2 spēļu dziņiem, pusgadu ilgi abonementi dažādiem produktiem un Jetbrains WebStorm IDE licence.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli