Ziņas

mazais BRSD 2020

mazais BRSD 2020

Jānis Skuja, 24.10.2020

Ar lielu prieku paziņojam, ka no 6. novembra notiks divu nedēļu džems, kurā būs iespējas iegūt patīkamas balvas, un uzsākt savu spēles veidošanu! Ko var zināt - varbūt arī pabeigt spēli pirms 2020. gads beidzas un piedalīties nākamajā gada balvā! Džemam tika izvēlēts nosaukums “mazais BRSD”, jo tā pamati tika tieši paņemti no BRSD konkursa, bet tas ir īsāks un nedaudz atšķirīgāks.

Izstrādātājiem būs iespēja iegūt publikas balsojuma un žūrijas balvas, tādā veidā mudinot spēli ne tikai uztaisīt, bet arī mārketēt! Šī džema publikas balsojuma balvas gan netiks ievāktas no ziedojumiem - balsot par spēlēm varēs jebkurš itch.io lapā! Vēl atšķirībā no BRSD spēles izstrāde būs jāuzsāk džema atklāšanas dienā - 6. novembrī, jo, līdzīgi kā citos džemos, piemēram, kā Ludum Dare, Global Game Jam, TriJam vai Godot Wild Jam, būs vienojošā tēma, kura tiks izvēlēta no Latvijas spēļu izstrādātāju komūnas ierosinājumiem Discord serverī.

Itch.io lapa, kurā notiks balsošana par tēmu, spēļu iesniegšana, kā arī publiskā balsošana, tiks atklāta 30. oktobrī, tā kā noteikti pieseko gamedev.lv sociālajiem tīkliem Twitter un Facebook, lai nepalaistu to garām! Papildus notiks arī straumes gamedev.lv YouTube kanālā, kurās tiks izspēlētas iesniegtās spēles, paziņoti uzvarētāji un citi jaunumi!

Visas spēles, kuras netiks pabeigtas un publicētas pirms BRSD sākuma, varēs arī piedalīties BRSD. Kā arī, lai mudinātu izstrādātājus arī pabeigt un publicēt spēli, papildus publikas balvai un žūrijas balvai Latvijas spēļu izstrādātāju asociācija nosegs spēles publicēšanas izmaksas kādā no populārākajiem veikaliem kā Steam, App Store vai Google Play!

Džema “mazais BRSD” norise:

  • Līdz 30. oktobrim dodies uz gamedev.lv Discord serveri, piekrīti noteikumiem, un kanālā #mazais-brsd-theme ieraksti kādu džema tēmu gribētu!

  • 30. oktobrī tiks atklāta detalizēta informācija par balvām un itch.io lapa, kurā būs iespējams balsot par ierosinātajām tēmām!

  • 6. novembrī gamedev.lv YouTube kanālā notiks džema atklāšanas straume, kurā arī tiks paziņota tēma! Kā uzzini tēmu, tā sāc izstrādāt spēli!

  • 20. novembrī gamedev.lv YouTube kanālā notiks džema straume, kurā apskatīsim visas iesniegtās spēles, kopīgi paspēlēsim un atklāsim žūriju! 

  • Līdz 27. novembrim nodarbojies ar spēles mārketingu - mudini visus balsot par savu spēli džema lapā! Lieto #mazais_brsd un #gamedevlv mirkļbirkas! Tikmēr žūrija būs izspēlējusi iesniegtās spēles un devusi savu vērtējumu!

  • 30. novembrī gamedev.lv YouTube kanālā notiks pasākuma noslēguma straume, kurā apskatīsim pasākuma norisi, paziņosim uzvarētājus, un parunāsim par dalībnieku iesniegtajām spēlēm!

Ko vēl gaidāt? Dodieties uz gamedev.lv Discord serveri, iesakiet tēmu, uzasiniet savu izstrādes rīku, un aiziet!

Ja rodas jautājumi vai ierosinājumi, tad droši raksti Jānim Skujam Discord: jdzsk#2623, vai arī uz e-pastu: janis.skuja91+mbrsd@gmail.com. Lai veicas! 

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli