Latvijā

Neatkarīgā Latvijas spēļu studija izstrādā mobilo spēli Dwarf Forest

Neatkarīgā Latvijas spēļu studija izstrādā mobilo spēli Dwarf Forest

Elviss Strazdiņš, 04.06.2015

Jaunā latviešu izstrādātā spēle Dwarf Forest (Rūķu mežs) ir svaigs un aizraujošs skatījums uz tradicionālajām “līniju vilkšanas” spēlēm – spēlētājiem tiek piedāvāta dinamiska spēles vide ar pretiniekiem un lamatām, kuras jāpārvar, lai izpildītu visdažādākās misijas.

“Mēs esam pārliecināti, ka Dwarf Forest spēlētājiem piedāvās aizraujošu spēles procesu, kas viņus izklaidēs stundām ilgi,” skaidro Gamevision Mobile spēļu studijas vadītājs Jānis Krekovskis, piebilstot, “Komandas mērķis, izstrādājot Dwarf Forest, bija padziļināt spēlētāja pieredzi, par pamatu izmantojot līniju vilkšanas mehāniku, to uzlabojot un papildinot, bet tajā pašā laikā saglabājot vienkāršu spēlēšanas procesu.”

Spēles process norisinās maģiskajā rūķu mežā – rūķi dzīvoja mierā un saticībā simtiem gadu, kad pēkšņi mežā iebruka ļaunais Saimniektrollis (Master Troll). Viņš ar saviem rokaspuišiem grib paverdzināt rūķus un nozagt meža dārgumus (Kristālus). 

Spēlētājs, velkot līniju, norāda rūķu pārvietošanās trajektoriju, izmantojot šo pavisam vienkāršo pamatmehāniku spēlētājs vāc resursus, izvairās no lamatām un pat uzbrūk pretiniekiem. 

“Rūpīgi izstrādātie mākslinieka zīmējumi un atmosfēriskais skaņu celiņš ļauj noticēt maģiskā meža stāstam”, skaidro J. Krekovskis. “Lietotni vairākkārt pārstrādājām, lai sniegtu iespējami labāko spēlēšanas pieredzi, kā arī, lai mēs kā studija varētu lepoties ar savu sniegumu.”

Dwarf Forest ir studijas pirmā spēle un tā ir paredzēta gan Android, gan iOS ierīcēm. Spēle būs pieejama lejupielādei par brīvu ar papildus pirkumiem spēlē.

Šobrīd iespējams pieteikties Dwarf Forest beta testam. Lai pieteiktos beta testam, rakstiet e-pastu uz gamevisionmobile@gmail.com! E-pastā norādiet ierīci, uz kuras testēsiet spēli, kā arī, iOS īpašnieki, lūdzu, norādiet ierīces UDID!

“Gamevision mobile” ir jauna neatkarīgā latviešu mobilo spēļu izstrādātāju studija, kas pastāv kopš 2013. gada. Komandai lietotņu izstrāde nav pamatdarbs, spēle radīta brīvajā laikā. Atbalsti pašmāju izstrādātājus un seko rūķu Facebook lapai: https://www.facebook.com/DwarfForest!

Neatkarīgā Latvijas spēļu studija izstrādā mobilo spēli Dwarf Forest image 1 Neatkarīgā Latvijas spēļu studija izstrādā mobilo spēli Dwarf Forest image 2 Neatkarīgā Latvijas spēļu studija izstrādā mobilo spēli Dwarf Forest image 3

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli