Ziņas

No BRSD uz Casual Connect

No BRSD uz Casual Connect

Armands ir viens no DigiNana komandas dalībniekiem, kurš ar projektu Snorkel piedalījās konkursā Beidz runāt, sāc darīt 6, tādējādi līdzās naudas balvai DigiNana saņēma arī iespēju savu spēli parādīt Casual Connect ietvaros notiekošajā Indie Prize konkursā Kijevā. Ar iespaidiem sīkāk dalās pats Armands.

"Kad mēs uzvarējām BRSD, bija ļoti daudz emociju un neziņa, kas būs tālāk. Tas bija mūsu pirmais projekts, turklāt to mēs uztaisījām ļoti īsā laikā, bet ar paziņu, draugu un tuvāko atbalstu un patiesu novērtējumu mēs to paveicām. Pēc ceremonijas sākās gaidīšana uz Casual Connect, tajā brīdī nodomājām, ka 7 mēneši ir pietiekami daudz laika, lai pilnveidotu esošo projektu un to atrādītu Casual Connect, bet sanāca citādāk.

Laiks gāja un tuvojās rudens, bet mēs nespējam dažādu iemeslu dēļ iesākt projektu, un pa vidu tam visam glupi nolēmām sākt no sākuma. Divus mēnešus pirms “deadline” mēs 24/7 taisījām jauno versiju, kas beigas bija pārāk ambicioza un “gļukaina”, bet tik un tā ar to devāmies uz Casual Connect.

Pats Casual Connect ir ļoti interesants pasākums, kas vairāk domāts B2B (business to business), nekā spēles atrādīšanai. Mēs apmeklējām dažādas lekcijas un iepazināmies ar daudz cilvēkiem. Tiešām laba “networking” atmosfēra. Pirmās dienas nakts pasākums manuprāt bija neizdevies, jo mūzika bija par skaļu. Nevarējām daudz aprunāties ar cilvēkiem, kas mums iesācējiem ir ļoti svarīgi. Otrās dienas nakts pasākums bija daudz labāks, jo mūzika bija neuzbāzīga un bija daudz vietu, kur apsēsties un aprunāties ar industrijas gigantiem.

Pavadot Kijevā 4 dienas un 3 naktis, bija iespēja iepazīties ar esošo “indie scene” nostāju, par to, ka populārākas tagad ir tā dēvētas “cash grab” un casino spēles, arī lekciju vairākums bija tendēts uz to. Pašreiz nav tik aktuālas unikālas spēles, bet tādas, kas taisa naudu. Ja ir vēlme, ka tevi ierauga un tu kļūsti “populārs”, tad lielākas izredzes ir, ja tu domāsi kā viņi."

No BRSD uz Casual Connect image 1 No BRSD uz Casual Connect image 2 No BRSD uz Casual Connect image 3 No BRSD uz Casual Connect image 4 No BRSD uz Casual Connect image 5 No BRSD uz Casual Connect image 6

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli