Latvijā

Pieteikšanās konkursam BRSD 2 sākusies

Pieteikšanās konkursam BRSD 2 sākusies

Elviss Strazdiņš, 20.07.2010

Ir pienācis laiks kārtējam "Beidz runāt, sāc darīt" konkursam. Iepriekšējo reizi tas notika 2008. gadā, un izskatās, ka tā kļūst kā tradīcija, ka BRSD tāpat kā Indago noteik reizi divos gados.

Konkurss kopumā tiek iedalīts vairākos posmos - konkursa dalībniekiem no 19. jūlija līdz 31. augustam ir jāveic  reģistrācija un pieteikšanās, savukārt spēļu izstrāde notiek līdz 31. oktobrim. Nākošajā posmā, no 1.-15. novembrim tiks veikta iesniegto datorspēļu testēšana, kurā varēs piedalīties ikviens portāla gamedev.lv apmeklētājs, ar mērķi palīdzēt konkursa dalībniekiem uzzināt spēlētāju viedokli par viņu izstrādātajām datorspēlēm un, iespējami, pieļautajām kļūdām, kā arī veikt nepieciešamos labojumus.

Konkursa uzvarētājs tiks noteikts no 16.novembra – 1. decembrim, kad ikviens portāla apmeklētājs varēs novērtēt iesniegtās datorspēles 5 zvaigžņu sistēmā.
Fināls un uzvarētāju apbalvošana notiks 3.decembrī.. Pagaidām gan vēl tiek meklēti un piesaistīti sponsori, tāpēc balvu fonds vēl netiek paziņots.

Visiem interesentiem iesaku apmeklēt konkursa sadaļu, un, ja ir vēlme, reģistrēties. Vēlu veiksmi visiem dalībniekiem!

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli