Ziņas

Python entuziasti tiek aicināti piedalīties Nordigen veidotajā Pygame Jam

Python entuziasti tiek aicināti piedalīties Nordigen veidotajā Pygame Jam

Life of Py, 30.12.2022

Kā nākamo kopienas “Life of Py” pasākumu Nordigen, GoCardless uzņēmums, organizē “Snakes in the Arcade” – šoreiz tikšanās būs spēļu izstrādes tematikā, izmantojot Pygame bibliotēku.
Pirms pasākuma visi interesenti aicināti pievienoties Pygame Jam - izaicinājumam izveidot retro spēli, izmantojot Pygame bibliotēku. Spēles tiks vērtētas, pamatojoties uz koda kvalitāti, tēmu un radošumu. Piedalīties izaicinājumā var individuāli vai komandās līdz 3 dalībniekiem komandā. vairāk par izaicinājumu noskaidro šeithttps://www.eventbrite.com/e/snakes-in-the-arcade-tickets-487504999577
“Šis izaicinājums ļaus dalībniekiem apgūt jaunu programēšanas valodas aspektu un atklāt interesantas, iepriekš nezināmas iespējas, jo Python kā programmēšanas valoda ir retāk izmantota spēļu izstrādē. Vēlamies paplašināt Python darbības jomu un lietojamību, padarot to pieejamāku. Tas bija un joprojām ir galvenais mērķis popularizēt Python, un mēs ceram, ka šis Pygame Jam ļaus izstrādātājiem apgūt jaunas prasmes,” saka Džeiks Sebastians-Džonss, Nordigen tehnoloģiju vadītājs.
Pirmā tikšanās "Snakes in the Amazon", kas norisinājā oktobrī, ļāva dalībniekiem iepazīties un uzzināt vairāk par jaunākajām Python funkcijām.

Sekojiet līdzi:
https://www.instagram.com/lifeofpy_byn/
https://www.linkedin.com/company/life-of-py/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100085486861182

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli