Ziņas

Sākas balsošana par labāko BRSD 6 spēli

Sākas balsošana par labāko BRSD 6 spēli

Linda Strazdiņa, 14.03.2017

BRSD 6 konkurss strauji tuvojas finiša taisnei, jo ir sākusies balsošana par labāko spēli. Tā pat kā aizvadītajā gadā, arī šogad konkursam tika pieteiktas 14 spēles, diemžēl, divas no tām nebija iesniegušas spēlējamu spēles versiju, kā to paredz konkursa noteikumi. Iesniedzot spēlējamu spēles versiju, ar foruma apmeklētāju balsojumu, šiem dalībniekiem ir vēl iespēja piedalīties konkursā un saņemt balsojumu, kā tas jau ar vienu no spēlēm (par Seamless Drift iespēju turpināt dalību konkursā vari balsot šeit) notiek pašlaik. Aicinām arī Bakcilli nenokart degunu un vēl mēģināt iesniegt spēlējamu spēles versiju, lai saņemtu balsojumu par dalību konkursā un to turpināt.

Aicinām ikvienu spēļu nozares interesentu būt aktīvam, izmēģināt konkursā iesniegtās spēles un sniegt ne tikai savu vērtējumu 5 baļļu sistēmā, bet arī savus komentārus, kas palīdzētu izstrādātājiem uzlabot spēli vēl labāku. 

Atgādinām, ka līdzīgi kā iepirekšējos gados, arī šogad konkursa balvu fonds tiek veidots no ziedojumiem. Pašlaik kopējā saziedotā summa jau sasniegusi 181.00 EUR. Informācija par to, kā vari būt viens no nozares atbalstītājiem, veicot ziedojumu, vari atrast šeit.

Šogad, spēle, kura iegūs pirmo vietu, saņems arī apmaksātu braucienu un dalību Casual Connect Indie Prize konkursā divām personām, kurš notiks Kijevā.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti apbalvišanas ceremonijā, kura notiks www.gamedev.lv desmitgades svinību pasākuma laikā, 31. martā pulksten 19.00, Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā Magnum auditorijā (Jelgavas ielā 1). Pasākums ir brīvi atvērts ikvienam nozares interesentam. Pēc apbalvošanas notiks plašākas desmitgades svinības, par kurām sīkāka informācija vēl sekos.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli