Ārzemēs

Tiek izsludināta pieteikšanās uz Baltic Sea Game Awards

Tiek izsludināta pieteikšanās uz Baltic Sea Game Awards

Elviss Strazdiņš, 27.08.2019

Ventspils Augsto tehnoloģiju parks (VATP) un Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija (LSIA) sadarbībā ar Baltic Game Industry izsludina pieteikšanos uz "Baltic Sea Game Awards". Uzvarētāju pasludināšana notiks 2019. gada 16. novembrī Viļņā izstādes GameOn ietvaros.

Spēles pieteikšana

Kas var pieteikties: Video spēļu izstrādātāju uzņēmumi un komandas no Latvijas ar spēli, kura vēl nav publicēt.
Kas jādara, lai pieteiktu savu spēli: Līdz 12. septembrim jāaizpilda anketa ar visu vajadzīgo informāciju par spēli. Aizpildot anketu, Jūsu uzņēmums/komanda apstiprina dalību konkursā, kā arī atļauj konkursa organizētājiem izmantot iesūtīto spēļu demonstrācijas versijas, attēlus un saistīto informāciju publicitātes nolūkos gan “Baltic Sea Games Award” pasākumā, gan tiešsaistē (mājaslapas, sociālie mediji utt.). Anketas vērtē vietējie kuratori Elviss Strazdiņš (LSIA) un Aleksandra Serebrjakova (VATP) un izvēlas 5 labākos pieteikumus.

5 labākajiem tiks nosūtīta saite uz Dropbox mapi, kurā līdz 15. septembrim komandai būs jāaugšupielādē sava pieteiktā spēle (demonstrācijas versija) kopā ar spēles procesa video un īsu prezentāciju (elevator pitch). Līdz 15. septembrim pretendentiem ir iespēja veikt izmaiņas spēles augšupielādētajā demonstrācijas versijā, video vai prezentācijā. Pēc 15. septembra izmaiņas veikt nedrīkstēs.

Sākot ar 2019. gada 16. septembri, starptautiskā žūrija novērtēs iesūtīto spēli, ņemot vērā prezentāciju un video. Ja spēle iekļūs atlasītajā sarakstā, žūrija vērtēs arī spēles demonstrācijas versiju. Konkursa uzvarētāji tiks informēti vismaz mēnesi pirms “Baltic Sea Games Award” balvas pasniegšanas Viļņā.

2019. gada 16. novembrī uzvarētāji dosies uz “Baltic Sea Games Award” pasniegšanas ceremoniju “GameOn” pasākumā Viļņā, Lietuvā. Ceļojuma izmaksas līdz 2 personām no Baltijas Jūras reģiona tiks segtas ar VATP starpniecību. Uzvarētājiem jānodrošina pārstāvniecība Viļņā no 16. līdz 17. novembrim un attiecīgi jāpielāgo sava darba kārtība. Top 5 komandām no Latvijas, kuras netika pie galvenās balvas, tiks apmaksāts ceļš, uzturēšanās un ieejas kartes GameOn pasākuma laikā.

Uzvarētāji tiks izvēlēti starp 40 dalībniekiem no Baltijas jūras reģiona četrās kategorijās:

  • Best Game Design
  • Best Game Art
  • Best Game Narrative
  • Best Game Audio

Konkursa uzvarētāji prezentēs savu spēli investoru/mentoru grupas priekšā “Baltic Sea Games Award” pasniegšanas ceremonijā (kopā 4 kandidāti), un uzvarētājs tiks apbalvots ar titulu “Best BSR Start-up Game” un tiks pie Grand Prix balvas – vienai personai tiks segti ceļa un uzturēšanās izdevumi “Nordic Game Conference 2020” apmeklējumam, kā arī konferences ieejas karte, stends pasākuma Discovery dienā, un “MeetToMatch Unlimited” biļete.

Sīkāka informācija un noteikumi pieejami konkursa anketā.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli