Ziņas

GGJ Next 2020 Riga

GGJ Next 2020 Riga

Kaspars Šteinbergs, 01.07.2020

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija kopā ar Ekonomikas un kultūras augstskolu organizē GGJ (Global Game Jam) Next 2020 pasākumu Rīgā. GGJ Next, kas paredzēts jauniešiem no 12 līdz 17 gadiem, otro reizi Latvijā norisināsies no 13. līdz 24.jūlijam. Šogad pasākums pilnībā noritēs online.

GGJ Next 2020 Riga mērķis ir divu nedēļu laikā apgūt spēļu izstrādes pamatus un komandā izstrādāt savu datorspēli. Pirmajā nedēļā paredzētas apmācības, lai apgūtu spēļu izstrādes procesu no dizaina idejas līdz prototipam un spēles testēšanai. Otrajā nedēļā notiks darbs komandās veidojot spēles un tās prezentējot pēdējā game jam dienā. Darbu pie spēles izstrādes atbalstīs mentori, lai spēles veidošana online noritētu sekmīgāk.

Pasākumā var piedalīties visi, jo nekādas priekšzināšanas programmēšanā vai mākslā nav nepieciešamas. GGJ Next Riga ir bez dalības maksas.

GGJ Next 2019 Riga atskats ir pieejams šeit.

GGJ Next ir spēļu izstrādes pasākums, kas šogad visā pasaulē notiks vienlaicīgi. Tas ir radies no Global Game Jam, kas katru gadu notiek visā pasaulē janvāra beigās, un šogad Rīgā jau notika sesto reizi.

Lai pieteiktos pasākumam, lūdzam aizpildīt anketu līdz 10. jūlijam. Pieteikties forma ir atrodama šeit: https://forms.gle/xLpLjbnfMJqmSDbb7, kā arī sekojiet līdzi FaceBook pasākumam, lai saņemtu jaunumus. Piesakoties mēs nosūtīsim uz e-pasta adresi visu informāciju pirms pasākuma sākuma.

 

Pasākuma kontaktpersona ir Kaspars Šteinbergs, mob.tel.: 22073143, e-pasta adrese: dig@eka.edu.lv 

GGJ Next Riga Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/723829841773101

Vairāk par GGJ Next var uzzināt šeit: https://ggjnext.org/

GGJ oficiālā mājas lapa: https://globalgamejam.org/
 

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli